Beşiktaş'tan transfer bombası! Sol kanat oyuncusuna resmi teklif!

Yeni sezon transfer çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Beşiktaş, dünya yıldızı oyuncuları renklerine bağladı. Sol kanat arayışlarını sürdüren Beşiktaş, aradığı oyuncuyu Suudi Arabistan'da buldu. Siyah-Beyazlılar resmi transfer teklifinde bulundu!

Beşiktaş'tan transfer bombası! Sol kanat oyuncusuna resmi teklif!

Beşiktaş bu sezon transfer döneminde ses getiren transferlere imza attı. Özellikle Cirro Immobille transferiyle sadece Türkiye'de değil Avrupa'da adından söz ettiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Bir yandan yabancı oyuncu kuralı nedeniyle kadroda düşünmediği oyuncuları takımdan göndermek için çalışan Beşiktaş yönetimi, öte yandan yeni sezon için iddialı bir takım kurmak için yeni oyuncularla görüşüyor.

Haberin Devamı

JOTA'YA RESMİ TEKLİF

Özellikle hücum hattında oldukça iddialı isimlerle adı geçen Beşiktaş'ta transferin gerçekleşmesi durumunda takıma büyük katkı sağlayacak bir oyuncuyla resmi temas kuruldu. Suudi Arabistan'ın Al Ittihad kulübünde forma giyen Portekizli sol kanat oyuncusu Jota ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Jota'nın menajerleri, oyuncuyu Siyah-Beyazlılar'a önerdiği iddia edilmişti. 25 yaşındaki futbolcunun takımında yaşadığı mutsuzluk ve Avrupa'ya dönme arzusu, Beşiktaş ile yollarının kesişmesini sağladı.

Beşiktaştan transfer bombası Sol kanat oyuncusuna resmi teklif

KİRALIK FORMÜLÜ MASADA

Al Ittihad'da geçirdiği sezonda 25 maçta 5 gol ve 1 asist ile performans sergileyen Jota'nın kontratı 2026 yılında sona erecek. Yabancı oyuncu kuralı nedeniyle transfer konusunda oldukça temkinli davranan siyah beyazlılar, henüz 25 yaşında olan ve gelecek vaad eden Jota transferi için kiralık formülü masada.

Haberin Devamı

1 YILLIK KİRALIK

Al-Ain Türkçe'nin edindiği bilgiye göre, Beşiktaş genç sol kanat oyuncusu Jota için kulübü Al Ittihad'a 1 yıllık kiralık kontrat önderdi. Portekizli genç yıldız Benfica altyapısında yetişti. Benfica, Real Valladolid, Celtic gibi takımların formasını giydikten sonra Al Ittihad'ın yolunu tutan Jota, Avrupa'ya dönmek istediği için Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakıyor. Jota transferi için şimdi kulübü Al Ittihad'ın yanıtı bekleniyor.Al Ittiahad kulübü Jota'yı kadrosuna katmak itin Celtic'e 29.1 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Anderson Talisca'dan serbest vuruş dersleri
YORUM YAZ