Beşiktaş'tan transfer atağı! Yeni sol bek bulundu

Sezona derbi galibiyetiyle moralli başlayacak olan Beşiktaş, transfer çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Kara Kartal, sol bek transferinde aradığı oyuncuyu Almanya'da buldu!

Beşiktaş'tan transfer atağı! Yeni sol bek bulundu

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yenerek yeni sezon öncesi moralleri tavana çıkaran Beşiktaş'ta eksik bölgeler için transfer çalışması sürüyor. Masuaku'ya alternatif arayan Beşiktaş, hedefini belirledi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

G.SARAY'A 'ŞAŞKIN' GÖNDERMESİ!

Beşiktaş, maçın ardından kupa ile soyunma odasında poz veren Immobile'nin fotoğrafı paylaşmış ve 'Aman kupaya sahip çık Ciro, yarın işimiz var.' ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş, o fotoğraftan sonra ezeli rakibine gönderme yaptığı bir video yayınladı. Erkin Koray'ın 'Şaşkın' şarkısı eşliğinde hazırlanan görüntüler sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Beşiktaştan transfer atağı Yeni sol bek bulundu

"1 VEYA 2 TRANSFER DÜŞÜNÜYORUZ"

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi kura çekiminden açıklamalarda bulundu. Uçar, "Kadronun derin olmasını istiyoruz. Sol bek olabilir ama stoper bilmiyorum bu durumda hocamızın kararı değerli. Belki forvette biri giderse alırız. Bir veya 2 transferle sezona girmeyi düşünüyoruz. Banko olmayabilir. Alternatif isimler olabilir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan transfer atağı Yeni sol bek bulundu

HEDEF BERKAY YILMAZ

Galatasaray'ı Süper Kupa'da mağlup ederek müzesine bir kupa daha ekleyen Beşiktaş , transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Sports Digitale'nin haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Freiburg forması giyen Berkay Yılmaz için girişimlere başladı.

Beşiktaştan transfer atağı Yeni sol bek bulundu

RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Haberde oyuncunun kulübüyle resmi görüşmelerin gerçekleştirildiği belirtildi. Öte yandan 19 yaşındaki sol bekin Türkiye'ye dönmek istediğine dair pozitif haberlerin de olduğu vurgulandı. Oyuncuyla ilgili sıcak gelişmelerin kısa süre içinde gerçekleşeceği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon 18 maçta forma giyen Berkay Yılmaz, 1 gol atarken 5 de asist yaptı.

KARTAL TRANSFERDE BÜYÜK OYNUYOR

 

YORUM YAZ