Beşiktaş'tan transfer atağı! Genç stoper için öncelik alındı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, genç stoperin transferi için kulübünden öncelik aldı.

Beşiktaş'tan transfer atağı! Genç stoper için öncelik alındı

Erzurumspor FK'nın genç futbolcusu Yakup Kırtay'a Beşiktaş talip oldu.

Haberin Devamı

Trendyol 1. Lig takımı Erzurumspor FK'da forma giyen stoper Yakup Kırtay'a Beşiktaş talip oldu. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal'dan Yakup Kırtay'ın transferiyle ilgili resmi açıklama geldi.

"Transfer tahtası açamazsak ne yazık ki takım küme düşer gider"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ahmet Dal, "Erzurumspor FK olarak transfer tahtasını açmak için uğraşıyoruz. Bu süreçte yaptığımız kampanyanın ve Hakan Hocamızın bize katkısı olacak. Transfer tahtasını açmak için dosyası olan oyuncularla görüşüyoruz. Oyuncuların da bize yardımcı olması gerekiyor. Transfer tahtası açamazsak ne yazık ki takım küme düşer gider, o zaman o parayı da unutsunlar" dedi.

Aybaba'dan Yakup Kırtay için geçer not

Haberin Devamı

"Yakup Kırtay için Beşiktaş'tan transfer teklifi aldınız mı?" sorusuna ise Ahmet Dal, "Yakup Kırtay'ı isteyenler var, kulübümüze oyuncuyu soranlar var. Yakup çok değerli ve önemli bir oyuncu. Beşiktaş'ın Futbol Direktörü Samet Aybaba ile Yakup Kırtay'ın transferi için görüştük. Samet Hoca, Feyyaz Hoca ile birlikte Yakup Kırtay'ı Ümraniyespor maçında izlediler. Yakup'un transferinde öncelik Beşiktaş'ta. Beşiktaş'la ilerleyen günlerde bu konuyu görüşeceğiz" diye konuştu.

Geçen sezon 21 maça çıkan Yakup Kırtay, 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ