Beşiktaş'tan sağ beke Jordan Lotomba hamlesi!

Yaptığı transferlerle dikkatleri çeken ve sezona da yeni yıldızlarının katkısıyla çok iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, yeni hedefini belirledi. Siyah-Beyazlılar'ın sağ bek pozisyonu için Nice'ten Jordan Lotomba ile ilgilendiği belirtildi.

Beşiktaş'tan sağ beke Jordan Lotomba hamlesi!

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürüyor. Siyah-Beyazlılar, şimdi de Nice forması giyen Jordan Lotomba'yı kadrosuna katmak için devreye girmiş durumda.

Haberin Devamı
Giovanni van Bronckhorst: Bugün aç ve enerjisi yüksek takım gördüm

TAKIMINDAN AYRILMAYA HAZIRLANIYOR

Jordan Lotomba, Nice'te geçirdiği 4 sezonda toplam 142 maça çıkarken bunların 80'inde ideal pozisyonu olan sağ bekte forma giydi. Ancak şimdi İsviçreli oyuncu, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor çünkü Nice'in Jonathan Clauss hamlesi sonrası forma giyme şansı azalmış durumda. Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmışken de Nice, 25 yaşındaki oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Beşiktaştan sağ beke Jordan Lotomba hamlesi

ALMAN EKİPLERİNİN GÖZDESİYDİ

Transfer döneminin başında Lotomba ile Alman ekipleri Augsburg ve Hoffenheim ilgilenmişti ama bu kulüplerle yapılan görüşmelerde transfer, bitme noktasına gelememişti. Şimdi Fransa'da transfer döneminin bitimine 10 gün kala Lotomba'nın nereye gidebileceği merak konusu.

Haberin Devamı

Beşiktaştan sağ beke Jordan Lotomba hamlesi

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ

Foot Mercato'nun haberine göre Lotomba için devreye giren ekip Beşiktaş oldu. Sağ bekte sezona Jonas Svensson ile başlayan Siyah-Beyazlılar'ın bu bölgeye bir takviye yapması bekleniyordu. Lotomba'nın ortaya çıkan durumu sonrası Beşiktaş'ın transfer için devreye girdiği belirtildi.

 

Beşiktaştan sağ beke Jordan Lotomba hamlesi

YORUM YAZ