Beşiktaş'tan milli futbolcuya transfer telefonu! Samet Aybaba devrede

Teknik direktör bilmecesine son veren Kartal şimdi bombaları patlatmak için harekete geçti. Orta sahada hedef milli oyuncu... Başarılı oyuncu için Samet Aybaba bizzat devreye girdi.

Beşiktaş'tan milli futbolcuya transfer telefonu! Samet Aybaba devrede

Beşiktaş, yeni sezonun kadro yapılanması için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik adam belirsizliğine Bronckhorst’la son verren Siyah-Beyazlılar’ın Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, orta saha takviyesi için listede bulunan milli futbolcu ile telefonda görüştü ve transfer teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

KARTAL HOCASINI BULDU

Siyah-Beyazlılar’da sezonun tamamlanmasıyla gözler yeni teknik direktöre çevrilmişti. Beşiktaş’ta uzun süredir beklenen teknik direktörlük koltuğuna Giovanni van Bronckhorst oturdu. 2010 yılında futbol kariyerini noktalayan tecrübeli çalıştırıcı Feyenoord U21’in başına geçtikten sonra 2015 yılında Feyenoord’un teknik direktörü olarak görev yaptı. 4 yıl görev alan Hollandalı, 2016- 2017 sezonunda mutlu sona ulaşarak takımını şampiyonluğa taşıdı. Şampiyonluğun yanı sıra Hollanda kupası ve Hollanda Süper Kupası’nı kazanma başarısı gösterdi.

Beşiktaştan milli futbolcuya transfer telefonu Samet Aybaba devrede

MAAŞI 1.5 MİLYON EURO

Kartal’ın yeni hocası Giovanni van Bronckhorst’un Beşiktaş’le el sıkıştığı rakam da belli oldu. Siyah-Beyazlı yönetim, Hollandalı teknik adamla senelik 1.5 milyon Euro’dan kontrat imzaladı. Giovanni van Bronckhorst’un ekibinin ücretinin ise ayrı olacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

DANİEL AMARTEY’YE SÜRPRİZ TALİP

Beşiktaş’ın geride kalan sezonda en fazla eleştiri alan transferlerinin başında gelen Daniel Amartey için İskoçlar devreye girdi. Celtic’in Amartey’i bonservisle satın almak istediği iddia edildi. Hatta İskoç devinin bu transferi bitirmek adına 4 milyon Euro’yu gözden çıkardığı da gelen haberler arasında.

TURNUVA SONRASI HEDEF SALİH ÖZCAN

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, orta saha takviyesi için listede bulunan milli futbolcu Salih Özcan ile telefonda görüştü ve transfer teklifinde bulundu. Takıma seviye atlatacak bir isimle orta sahasını güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetimin Borussia Dortmund’da forma giyen milli futbolcu Salih Özcan’da karar kıldığı ve şartları zorlayacağı öğrenildi. Samet Aybaba, milli yıldızın ailesiyle de bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaştan milli futbolcuya transfer telefonu Samet Aybaba devrede

27 MAÇA ÇIKTI

26 yaşındaki futbolcu, bu sezon Borussia Dortmund’da 27 maçta 1543 dakika forma şansı bulurken gol ya da asist katkısı veremedi. Alman ekibinin, iyi bir teklif gelmesi halinde iki yıl daha sözleşmesi olan futbolcunun transferine onay vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş bu transferde EURO 24’ün tamamlanmasını bekleyecek. A Milli Takımımız’da setgileyeceği performansın ardından durumu daha da netlik kazanacak olan Salih’in de Türkiye seçeneğine sıcak olduğu, ancak kararını turnuvadan sonra vereceği belirtildi

Haberin Devamı

YORUM YAZ