Beşiktaş'tan Galatasaray'a gönderme! Ne idiği belirsiz sponsor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Asbaşkan Hüseyin Yücel, erkek basketbol takımının sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın kendisine çok şey kattığını ifade eden Hasan Arat, basket takımına destek istedi. Asbaşkan Hüseyin Yücel ise Beşiktaş'ı hayatın her alanında temsil etmeye çalıştıklarını söylerken Eurolegue hayali olduklarını da vurguladı. Yücel, sponsorlukla ilgili açıklamalarda da bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, erkek basketbol takımı için Fibabanka ile yapılan sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hasan Arat'ın açıklamaları şöyle;

BASKETBOL TAKIMINI DESTEKLEMELERİNİ İSTİYORUM

Beşiktaş, bana çok şey verdi. Beşiktaş sayesinde okudum, Beşiktaş sayesinde iş hayatına girdim. Beşiktaş'ın kimseye borcu yoktur, herkesin Beşiktaş'a borcu vardır sloganı buradan geliyor. Beşiktaş camiasına saygılarımı yolluyorum. Basketbol takımını desteklemelerini istiyorum. Geçen sene yarattığımız coşkuyu bu sene de yaşatmalarını istiyorum. Mevcut basketbol takım kadromuzun geçen sene kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizden önceki yöneticiler de büyük emek verdi. Biz o yönetimden aldığımız takımı aynı felsefede devam ettirdik. Beşiktaş sadece sponsorluk olsun diye sponsorluk yapmaz. Beşiktaş’ın saygın bir sponsoru var.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Galatasaraya gönderme Ne idiği belirsiz sponsor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, basketbolda şovunu yaptı

BEŞİKTAŞ GELENEKTİR

Dusan Alimpijevic çok sevdiğimiz bir insan. Beşiktaş taraftarı koçu çok seviyor. Ailesi Beşiktaş'ı çok seviyor. O da Beşiktaş'ı çok seviyor. Beşiktaş da onu çok seviyor. Beşiktaş çok mücadelecidir. Beşiktaş en zor zamanlarda ayağa kalkmasını bilir. Bu sene iddiamızı devam ettireceğiz. Bu arma bizim sevdamız. Her zaman saygın ve Türkiye'ye mal olmuş kurumlarla yan yana olmanın gururunu yaşayacağız. Erman Kunter, Beşiktaş'a gelmiş geçmiş en büyük oyuncuydu. Battal Durusel'i hiçbir zaman unutamayız. Takım arkadaşlarımızı, büyüklerimizi, antrenörlerimizi unutamayız. Beşiktaş bir gelenektir.

BİZ BEŞİKTAŞ'IN MALLARININ PEŞİNDEYİZ

Basketbolun televizyon açısından önemli bir geliri olmadığını vurgulayan Arat, "Avrupa'da EuroLeague'de kar edebilen takım yok. Bu sürdürülebilir değil. Her takım ortalama 3-10 milyon civarında negatif ile kapatıyor. Rakamlar çok yüksek. Beşiktaş'ın şu an bu rakamları kaldırması mümkün değil. Bizim bir sürdürülebilirlik hedefimiz var. Beşiktaş'ta şu an yapmamız gereken çok iş var. Hali hazırda bir planlama var. Biz Beşiktaş'ın mallarının peşindeyiz. Beşiktaş'ın mallarına çökmüşler. Divan Kurulu'nda anlatacağım. Koçumuzun hedefleri var. Bu hedefler doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Beşiktaş buna layıktır. Sporcularımıza da güveniyoruz" diyerek konuşmasını tamamladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'in açıklamaları ise şöyle;

BEŞİKTAŞ'I HAYATIN HER ALANINDA TEMSİL ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Özellikle sayın başkanımızın liderliği ve önderliğinde Beşiktaş'ı sadece yeşil sahada, salonda değil, hayatın her alanında temsil etmeye çalışıyoruz. Sadece sportif alanda değil, diğer alanlara da temas edeceğiz. Burada da iş birliklerine imza atacağız. Geçen günlerde bir açıklamam oldu. Beşiktaşlı işadamlarının taşın altına elini koymaları gerekiyor demiştim. Bunu ilk Hüsnü Bey'den gördük. Böyle bir markayla birlikte olmak onur ve gurur verici. EuroLeague'e katılma hayalimiz var. EuroLeague katılmak için de sadece parkelerde sportif başarıyla katılamıyorsunuz. One Team adı altında bir projeleri var. Sosyal sorumluluk projelerine dokunmamız gerekiyor. Burada da güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. İnşallah birlikte nice başarılara imza atacağız.

Beşiktaştan Galatasaraya gönderme Ne idiği belirsiz sponsor

NE İDİĞİ BELİRSİZ ŞİRKETLER SPONSOR OLUYOR

Beşiktaş, demin de söylediğim gibi sadece sportif anlamda değil, sosyal sorumluluk anlamında da her konuda taşın altına elini koyan kulüplerimizin en başında geliyor. Bununla da gurur duyuyoruz. Beşiktaş'ın her paydaşı bir şekilde sahada yer alıyor. Bu sponsorluk çok önemli demiştim. Ülkemizin çok önde gelen markalarıyla iş birliğine imza atıyoruz. İbretle izliyoruz. Son günlerde, konu yasal sürece taşınmış olsa da, ne idiği belirsiz, 3-4 gün önce kurulan şirketlerin sponsorluk anlaşmaları imzaladığını görüyoruz. Beşiktaş hiçbir zaman bu tip şeylere yeltenmemiştir, yeltenmeyecektir."

Haberin Devamı

Beşiktaştan Galatasaraya gönderme Ne idiği belirsiz sponsor

 

 

YORUM YAZ