Beşiktaş'tan Galatasaray zaferine dev prim! Yönetim elini cebine attı

Sezonun ilk resmi maçında Galatasaray'ı 5-0 gibi tarihi bir skorla yenerek Süper Kupa'yı müzesine götüren Beşiktaş'ta zaferin primi belli oldu.

Beşiktaş'tan Galatasaray zaferine dev prim! Yönetim elini cebine attı

Yeni sezona Galatasaray karşısında 5-0'lık tarihi galibiyet ve Süper Kupa zaferiyle başlayan Beşiktaş'ta yönetim elini cebine attı. Süper Kupa'yı müzesine götüren Beşiktaş'ta dev zaferin primi belli oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

BRONCKHORST İLE BÜYÜK DEĞİŞİM

Hollandalı hoca ve yardımcıları doğru iletişimle kısa sürede herkesin sevgisini kazandı. Takımdaki gruplaşmalar bitti ve herkes kaynaştı. Takım ruhu ve arkadaşlık Slovenya kampında zirve yaparken yüzler yeniden gülmeye başladı.

İDEAL KADROYU BULDU

Herkese eşit davranan Bronckhorst takımdaki forma rekabetini yükseltirken, ideal kadrosunu da kısa sürede oluşturdu. İdeal 11’in oluşması taktiksel düşüncelerin çok daha kısa sürede sahaya yansımasını sağladı. Bu anlamda Galatasaray maçındaki oyun kusursuza yakındı.

Beşiktaştan Galatasaray zaferine dev prim Yönetim elini cebine attı

TRANSFERDE TAM İSABET

Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista transferlerinde tam isabet sağlandı. Üç oyuncu da fiziksel ve mental açıdan hazır geldi. Immobile ve Rafa Silva, Galatasaray maçında toplam 3 gol atarken, Paulista savunmada güven veren bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

ESKİLER HIRS YAPTI

Gedson Fernandes, Milot Rashica ve Al Musrati gibi oyuncuların performansı çok ciddi biçimde yükseldi. Bu oyuncular Süper Kupa maçında çok başarılıydı. Gedson eski günlerine dönüş yaparken, Rashica ve Al Musrati alkış topladı.

Beşiktaştan Galatasaray zaferine dev prim Yönetim elini cebine attı

1 MİLYON DOLAR PRİM

Beşiktaş yönetimi, unutulmaz bir skora imza atan futbolculara toplam 1 milyon dolarlık Prim dağıtma kararı aldı. Tarihi zafer sonrası soyunma odasında açıklanan primin kısa süre içinde futbolcuların hesaplarına yatırılacağı belirtildi.

YORUM YAZ