Beşiktaş'tan dev takas hamlesi! Saiss sorunu çözülecek

Geçtiğimiz sezonu üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Stoper bölgesi için Amartey ile anlaşan Siyah-Beyazlılar, Saiss konusunu da takasla çözüme kavuşturacak.

Beşiktaş'tan dev takas hamlesi! Saiss sorunu çözülecek

Almanya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Ganalı stoper Daniel Amartay ile anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, orta saha için de bir transferi bitirmek üzere. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Beşiktaş, Lens’in orta saha oyuncu Jean Onana için Romain Saiss’i takasta kullanmaya hazırlanıyor. İki kulüp arasındaki görüşmelerde sona yaklaşıldı.

Beşiktaş Jean Onana için bonservis bedeli ödemeyebilir. Lens kulübü ile yapılan görüşmelerde Onana’ya karşılık Romain Saiss teklif edildi. Takımdan ayrılmak isteyen Saiss, Lens’e transfer olmak istediğini yönetim kuruluna iletti.

Beşiktaştan dev takas hamlesi Saiss sorunu çözülecek

Saiss'e karşılık Onana

Fransız kulübünün kabul etmesi halinde Onana, Sasis karşılığında Beşiktaş’a transfer olacak. Kamerunlu oyuncu geçen sezon Lens forması ile 23 maça çıktı. Jean Onana, 7 kez de Kamerun milli takımında görev yaptı.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaştan dev takas hamlesi Saiss sorunu çözülecek

YORUM YAZ