Beşiktaş'tan bir transfer bombası daha! Feyyaz Uçar müjdeyi verdi

Beşiktaş, transferde durmuyor... Ciro Immobile, Rafa Silva, Cher Ndour, Gabriel Paulista gibi yıldızları kadrosuna katan Kara Kartal, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Chelsea'nin Brezilyalı genç yıldızına Siyah Beyazlı formayı giydirmek üzere olduklarını açıkladı.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, hareketli bir transfer dönemi geçiriyor. Ciro Immobile, Rafa Silva, Cher Ndour, Can Keleş, Emirhan Topçu hamleleriyle adından söz ettiren ve Süper Kupa zaferinin ardından ligde 2'de 2 yapan Kara Kartal, kadrosuna bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Süper Lig'de 6 yıl sonra bir ilk!

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri 13. ve 23. dakikada Ciro Immobile, 56. dakikada Rafa Silva, 90+5. dakikada da Ernest Muçi kaydetti. Kartal, bu galibiyetle birlikte Süper Lig'de 2'de 2 yaptı ve puanını 6'ya yükseltti. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de son olarak 2018-2019 sezonunda Şenol Güneş yönetiminde ilk 2 maçını kazanmıştı. Beşiktaş, bu sezon ligin ilk haftasında Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etmişti.

Beşiktaştan bir transfer bombası daha Feyyaz Uçar müjdeyi verdi

Feyyaz Uçar'dan önemli açıklamalar

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yükselen form grafiğini sürdüren Kara Kartal, kadrosuna bir önemli takviye daha yaparak gücüne güç katmaya hazırlanıyor. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Siyah Beyazlı takımın transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. TRT Spor'a konuşan Uçar, transfer yapabilmek için kadrodaki bazı yabancı oyuncularla vedalaşmaları gerektiğini vurguladı ve şunları söyledi:

Haberin Devamı

Beşiktaştan bir transfer bombası daha Feyyaz Uçar müjdeyi verdi

'Bizde transfer bitemez'

"Bizde transfer bitemez çünkü bizim vedalaşmak zorunda olduğumuz oyuncularımız var. Ki onlarla zamanlamayı doğru yaparsak ve karşılık olarak vedalaşabilirsek transfere devam edeceğiz. Başkanımız Hasan Arat'ın direktifiyle ve Hüseyin Yücel'in çabalarıyla bu devam edecek. Ama öncelikli olarak kadromuzda biraz rahatlamamıza lazım, bazı arkadaşlarla vedalaşmamız lazım. Ondan sonrasında hep beraber göreceğiz neler oluyor Beşiktaş'ta."

Sıradaki bomba Angelo!

Feyyaz Uçar, "Angelo transferi yakın mı?" sorusunu ise "O konuda benim bir şey söylemem yanlış olur ama büyük bir yol katedildi o konuda." diyerek yanıtladı.

Chelsea'ye 15 milyon Euro'ya geldi

Süper Lig’e ikide iki yaparak giren Beşiktaş’ta transfer çalışmaları da devam ediyor. Siyah Beyazlılar, bir transferde daha sona yaklaştı. Kara Kartal, İngiliz ekibi Chelsea’nin formasını giyen 19 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Angelo ile el sıkıştı. Chelsea ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibiyle de anlaşması halinde Angelo transferini resmiyete dökecek. Beşiktaş’ın kanat transferini bu hafta içinde noktalaması bekleniyor. Chelsea, 19 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusunu geçtiğimiz sezon başında Brezilya ekibi Santos’tan 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan bir transfer bombası daha Feyyaz Uçar müjdeyi verdi

Chelsea ile görüşmelerini sürdüren idareciler, 19 yaşındaki Sambacı’yı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Geçen sezon Fransa’daydı

2023-24 sezonunu Fransız temsilcisi Strasbourg’da kiralık geçiren Angelo, Ligue 1 ve Fransa Kupası’nda toplam 25 maça çıkıp 1355 dakika süre aldı ve 4 asistlik skor katkısı verdi. 2004 Brasilla doğumlu olan 1,80’lik futbolcunun piyasa değeri 15 milyon Euro seviyesinde... Kara Kartal, bu transferi satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle bitirmeye hazırlanıyor.

YORUM YAZ