Beşiktaş'ta sol koridor değişiyor! İki yıldız için operasyon başladı...

Transferin hızlı takımı Beşiktaş, sol kanatta değişim adına harekete geçti. Kartal, hem bek hem de kanat transferi adına sol koridorda büyük bir operasyon başlattı.

Beşiktaş'ta sol koridor değişiyor! İki yıldız için operasyon başladı...

Beşiktaş, transferde durmak bilmiyor. Siyah-Beyazlılar'da şimdi de sol koridor için operasyon başlamış durumda.

Haberin Devamı

SON KARTAL UDUOKHAI

Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Emirhan Topçu’nun ardından savunmasına bir takviye daha yaptı. Siyah-Beyazlılar, Augsburg forması giyen Felix Uduokhai’nin transferinde mutlu sona ulaştı. Almanya’ya giden Beşiktaş Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel, 26 yaşındaki futbolcunun transferini tamamladıktan sonra tecrübeli oyuncu önceki gece İstanbul’a geldi. Kendisini karşılayan bir grup taraftarın kendisine olan sevgisine teşekkür eden Uduokhai, dün sağlık kontrollerinden geçirildi ve resmen Kara Kartal’a katıldı. Beşiktaş, bu transfer için Ausburg’a 5.3 milyon Euro bonservis + 2 milyon Euro bonus ödeyecek.

Beşiktaşta sol koridor değişiyor İki yıldız için operasyon başladı...

GRUP MAÇLARINDA GÖREV ALACAK

Beşiktaş, transfer döneminde daha önce Udokhai ile anlaşmış ve başarılı futbolcu, İstanbul’a gelerek Nevzat Demir Tesisleri’ni gezmişti 2020’den bu yana Augsburg forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, Alman ekibinde çıktığı 124 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı. Kara Kartal’ın perşembe günü Lugano’yla oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek olan Felix Uduokhai, Avrupa Ligi grup maçlarında ise Siyah Beyazlılar için mücadele edecek.

Haberin Devamı

SOL KANADA JOAO MARIO

Beşiktaş’ta yeni gündem Benficalı Joao Mario... Portekiz basınından Record’da yer alan habere göre, Siyah Beyazlı takım, Benfica forması giyen 31 yaşındaki sol kanat ile ilgileniyor. Joao Mario’nun kariyerindeki bir sonraki adımı düşündüğü ve Benfica’dan ayrılmasının muhtemel senaryo olduğu yazıldı. Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt de Mario’nun olası ayrılığı hakkında, “Joao Mario’nun kulüpten ayrılma ihtimali var” ifadelerini kullandı. Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösterilen Mario’nun Benfica ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve orta sahada da görev alabilen Joao Mario, Benfica’nın en özel isimlerinden...

Beşiktaşta sol koridor değişiyor İki yıldız için operasyon başladı...

SOL BEKE REGUILON

Stoper transferi için Felix Uduokhai’yle anlaşan ve oyuncuyu İstanbul’a getiren Beşiktaş’a sol bek için Tottenham forması giyen Sergio Reguilon önerildi. Beşiktaş Yönetimi ve teknik ekibin İspanyol sol bekle anlaşması halinde görüşmelerin başlayacağı ifade edildi. Bonservisi Tottenham’da olan Reguilon, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Manchester United’da ikinci yarısını ise Brentford’da kiralık olarak geçirmişti. İngiliz ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Regulion için Siyah-Beyazlılar’ın ilk etapta kiralama seçeneğini değerlendirmek istediği ancak Tottenham’ın sözleşmesinin son yılında olduğu için oyuncuyu gelir elde ederek göndermeyi planladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sol koridor değişiyor İki yıldız için operasyon başladı...

REAL MADRID'DE BAŞLADI

Kariyerine Real Madrid’in altyapısında başlayan Sergio Reguilon, İspanya’da Logrones, Sevilla ve Atletico Madrid formalarını giydi. Tottenham’a 2020’de transfer olan İspanyol sol bek, Manchester United ve Brentford’da kiralık olarak oynadı. Reguilon, kariyeri boyunca forma giydiği 262 maçta 14 gol ve 25 asist kaydetti.

Beşiktaşta sol koridor değişiyor İki yıldız için operasyon başladı...

YORUM YAZ