Beşiktaş'ta şok ayrılık! Sözleşmeleri feshedildi...

Şişkin kadroyu daraltmak isteyen Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. 2024-25 sezonunda zirveyi hedefleyen Kara Kartal, kadroda düşünülmeyen iki yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetme kararı aldı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta şok ayrılık! Sözleşmeleri feshedildi...

Yeni sezon öncesi kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını düşürmeye çalışan Beşiktaş; Ante Rebic ve Ajdin Hasic’in sözleşmelerini feshetti. Kadrodaki yabancı oyuncuların fazlalığı nedeniyle ciddi problem yaşayan siyah-beyazlılar, iki oyuncunun de kendilerine kulüp bulamaması üzerine fesih yoluna gitti.

Haberin Devamı

BİR TÜRLÜ KALICI OLAMADI

Beşiktaş’a 2020 yılının ocak ayında Dinamo Zagreb’den katılan Aydın Hasic, geride kalan 4 sezonda A Takım ile fazla forma şansı bulamadı. Bu dönemde sırasıyla Ümraniyespor, Göztepe ve Sarajevo’ya kiralanan 23 yaşındaki Boşnak futbolcu, Beşiktaş’ta çıktığı toplam 13 resmî maçta 2 gol kaydetti.

Beşiktaşta şok ayrılık Sözleşmeleri feshedildi...

BEKLENENİ VEREMEDİ

Geçen sezonun başında kadroya bedelsiz olarak katılan Ante Rebic de performans olarak hayal kırıklığı yarattı. 17 resmî maçta süre alan ve 1 gol 3 asist kaydeden Rebic, yeni sezon hazırlıklarında da yer almadı. 31 yaşındaki Hırvat oyuncunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2025’te bitiyordu. Bu arada Beşiktaş’ın sağbek oyuncusu Tayfur Bingöl Eyüpspor’a kiralandı.

ASENSIO SÜRPRİZİ

Haberin Devamı

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un isteği doğrultusunda sağ kanat pozisyonu için Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain’den Marco Asensio’yu kadrolarına katmayı hedefliyor. Transfer komitesi başkanı Hüseyin Yücel’in, yakın süreçte Paris Saint-Germain yetkilileriyle Asensio transferi için masaya oturacağı öğrenildi.

YORUM YAZ