Beşiktaş'ta Salih Uçan'la mutlu son yakın! Son durumu belli oldu

Siyah-Beyazlı formayla son haftalarda önemli bir çıkışa imza atan Salih Uçan, kulüple yeni sözleşme konusunda yaptığı görüşmelerde mutlu sona yaklaştı. Tecrübeli orta sahanın yeni sezonda da Beşiktaş’ta kalması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Salih Uçan'la mutlu son yakın! Son durumu belli oldu

Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahası Salih Uçan, son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekmişti. Sezon içerisinde yaşadığı sakatlıklar sebebiyle geri planda kalsa da son düzlükte adeta atağa kalkan Salih, Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor karşısında Kartal’a hayat veren golü atmıştı. Yıldız futbolcunun gelecek sezon da siyah-beyazlı ekipte kalması bekleniyor.

Haberin Devamı

ONANA GERİ DÖNÜYOR

Kötü geçen sezonu Ziraat Türkiye Kupası ile taçlandıran ve ligi 6. sırada tamamlayan Beşiktaş’ta gözler yeni döneme çevrildi. Sezon başında 4 milyon Euro bonservisle transfer edilen ancak yetersiz performansı nedeniyle Marsilya’ya kiralanan Jean Onana, orada da bekleneni veremedi. Fransız ekibi, performansından memnun kalmadığı Kamerunlu ön liberoyu Beşiktaş’a geri gönderdi.

Beşiktaşta Salih Uçanla mutlu son yakın Son durumu belli oldu

WORRALL, BEŞİKTAŞ’A VEDA ETTİ

Devre arasında Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’tan kiralanan Joe Worrall, sosyal medya hesabından “Teşekkürler Beşiktaş, muhteşem anılar biriktirdik” mesajı yayınladı. Worrall tesislerde arkadaşları ve kulüp çalışanları ile vedalaşarak Beşiktaş’tan ayrıldı.

TEMMUZ’A KADAR TAKIMA İZİN...

Haberin Devamı

2023-2024 sezonunun sona ermesinin ardından Beşiktaş’ın yeni sezon kamp programı belli oldu. Siyah-Beyazlılar, hazırlıkların ilk etabına 1 Temmuz’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacak. Beşiktaş daha sonra ikinci etap için 10-20 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’nın Maribor kentinde kamp yapacak. Futbol A takımının hazırlık karşılaşmalarının programı ilerleyen günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

NECİP UYSAL KENDİNİ AŞTI

Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Necip Uysal, Siyah-Beyazlı formayla kariyerinin en istikrarlı sezonunu yaşadı. Bu sezon ligde 29 maçta 2 bin 347 dakika süre alan deneyimli futbolcu, 7 Avrupa mücadelesinde 502 ve 6 Ziraat Türkiye Kupası’nda 540 dakika sahada kaldı. Necip Uysal, bu sezon 42 resmi maçta 3 bin 389 dakika süre alarak Beşiktaş’ta en uzun süre sahada kaldığı dönemi yaşadı.

SALİH UÇAN İLE YOLA DEVAM

Teknik ekip, yönetim ve taraftarın performansından memnun olduğu Salih’in, sona eren sözleşmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Menaceri aracılığıyla kulüple yeni kontrat görüşmelerinde bulunan Salih’in, Beşiktaş’ta kalmaya oldukça yakın olduğu bildirildi. Tarafların, anlaşmaya yakın olduğu ve Salih’in yeni sezonda da Beşiktaş forması giymesinin kesinleşmesinin an meselesi olduğu ifade edildi.

 

Beşiktaşta Salih Uçanla mutlu son yakın Son durumu belli oldu

YORUM YAZ