Beşiktaş'ta sağ beke son aday Baiano

Yeni sezon öncesinde kadrosuna tecrübeli bir sağ bek kazandırmak için düğmeye basan Siyah-Beyazlılar, Braga'lı Wanderson Baiano'yu takibe aldı. Scout ekibinin araştırdığı 28 yaşındaki futbolcunun, 1 milyon Euro karşılığında Kartal olabileceği bildirildi.

Beşiktaş'ta sağ beke son aday Baiano

Siyah-Beyazlılar, alternatifsiz tek isim konumunda bulunan Serdar Kurtuluş’un yanına yeni bir sağ bek eklemek için çalışmalara bağlamıştı. Bu doğrultuda gündemine; Maxi Lopez, Glen Johnson ve Miguel Lopes gibi oyuncuları alan Kara Kartal’ın son olarak Portekiz temsilcisi Braga’nın Brezilyalı futbolcusu Wanderson Baiano’yu araştırdığı ortaya çıktı. Menacerler aracılığıyla önerilen 28 yaşındaki futbolcu için kulübün scout ekibinin bir çalışma yürüttüğü, oluşturulacak raporu yakın zaman içinde yönetime ulaştırılacağı öğrenildi.

3 yıllık daha sözleşmesi var

Kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun, 1 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli karşılığında Siyah-Beyazlılar’a transfer olabileceği bildirildi. Geçen sezon Braga’yla 36 karşılaşmaya çıkan Wanderson Baiano’nun da, kariyerine başka bir ülkede devam etmeye sıcak baktığı; ve Kartal’a yıllık 1 milyon Euro gibi bir bedele imza atmaya hazır olduğu konuşuluyor.

Johnson Ada’da kalıyor

Liverpool’la yollarını ayıran ve Siyah-Beyazlılar’ın radarına giren Glen Johnson’ın, kariyerine ülkesi İngiltere’de devam etmek istediği ortaya çıktı. 30 yaşındaki futbolcu, konuyla ilgili olarak Ada basınına yaptığı açıklamada kendisiyle ilgilenen birkaç İngiliz kulübün olduğunu ve kararını yakın zaman içinde vereceğini duyurdu.

Lopes iddiası sürüyor

Portekiz temsilcisi Sporting’in tecrübeli sağ beki Miguel Lopes, hâlâ Beşiktaş’ın gündeminde bulunuyor. Yönetim, bu konuda çalışma yürüten scout ekibinden gelecek raporu değerlendirip teknik direktör Şenol Güneş’e sunacak. Tecrübeli çalıştırıcının kararı doğrultusunda listedeki isimlerden biri kadroya katılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ