Beşiktaş'ta o isim transfer olmamak için kaçtı! Osimhen sonrası Galatasaray'da o isme kesik (Günün en son spor haberleri 9 Eylül 2024)

Süper Lig takımları transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala çalışmalarına gaz verirken bir yandan da kendi gündemleri de epey yoğun. Ekipler 3 Eylül'e kadar Süper Lig kadroları için transfer yapmaya devam edecek. Galatasaray'da Osimhen transfer sonrası o isim büyük bir şok yaşayacak. Mauro Icardi ve Wanda Nara'dan barışma sinyalleri. Beşiktaş'ta bir isim takımdan ayrılmamak için arka kapıdan kaçtı. Fenerbahçe'nin Tadic transferinin detayları ortaya çıkarken tüm Türkiye'nin gözü kulağı bu akşam Uluslar Ligi'nde oynanacak olan Türkiye-İzlanda maçında olacak. İşte 9 Eylül 2024 günün son dakika spor haberleri.

Beşiktaş'ta o isim transfer olmamak için kaçtı! Osimhen sonrası Galatasaray'da o isme kesik (Günün en son spor haberleri 9 Eylül 2024)

Avrupa liglerinde transfer dönemleri sona ererken Süper Lig'de transferler 13 Eylül'e kadar devam ediyor. Avrupa ve Süper Lig şampiyonluğu için kadrolarını güçlendirmeye devam eden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Bir yandan transfer süreci devam ederken bir yandan da sporun kendine has gündemi epey yoğun. Süper Lig'den, Avrupa, dünyadan futbol haberlerini ve diğer branşlarda neler yaşandığını sizler için derledik.

FENERBAHÇE

-Fenerbahçe transfer ezeli rakibe Galatasaray'a bir transfer çalımı attı ve Kostic'i kadrosuna kattı. Kostic'in, Fenerbahçe tercihinde teknik direktör Jose Mourinho'nun etkisi olduğu ortaya çıktı.

Teknik Direktör Jose Mourinho, Kostic transferinde etkili oldu. Portekizli teknik adamın 31 yaşındaki futbolcuyla yaptığı görüşme Kostic’in Fenerbahçe tercihinde önemli rol oynadı.

BEŞİKTAŞ

-Transfer Ciro Immobile, Paulista, Rafa Silva gibi önemli isimlerle kadrosunu güçlendiren ve bunun meyvelerini hemen Süper Lig'in ilk 4 haftasında toplayan Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'u bırakmamakta ısrarcı. Premier Lig ekibi Aston Villa'nın Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'ın kapısını çaldı ancak Semih Kılıçsoy için yapılan 15 milyon euroluk teklifi kabul etmedi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta o isim transfer olmamak için kaçtı Osimhen sonrası Galatasarayda o isme kesik (Günün en son spor haberleri 9 Eylül 2024)

-Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yücel, Amartey'in takımdan ayrılmamak için tesislerin arka kapısından kaçtığını söyledi. 

GALATASARAY

-Victor Osimhen'i kadrosunda kadar yılın transfer hamlesine imzasını atan Galatasaray bir yandan da bu transferle Napoli cephesini karıştırdı. İtalyan taraftarlardan kulüp yönetimine tepki geldi.

Napolili taraftarlar, kulübün sosyal medya hesabından "Galatasaray, Napoli'den daha büyük bir kulüp", "Napoli işe yaramaz bir takım", "Osimhen olmadan artık hiçbir şey kazanamazsınız", "Serie B Napoli'yi bekliyor" gibi ağır yorumlarla takımlarının bu hamlesini eleştirdi.

Beşiktaşta o isim transfer olmamak için kaçtı Osimhen sonrası Galatasarayda o isme kesik (Günün en son spor haberleri 9 Eylül 2024)

-Öte yandan Osimhen hamlesi sonrası yeni kadro planlamasına gidilirken o isim kesik yiyebilir. Okan Buruk, Dries Mertens'i hamle oyuncusu olarak kullanmaya hazırlanıyor. Deneyimli hocanın Mertens'i yedek kulübesine çekmesi bekleniyor. Böylece Galatasaray'ın 2 sezondur yaşadığı şampiyonluklarda büyük payı olan Mertens, eski takım arkadaşı Osimhen'in gelişiyle artık ilk 11'de şans bulmakta zorlanacak.

GÜNÜN SPORDAKİ DİĞER ÖNEMLİ BAŞLIKLARI

Haberin Devamı

-Uluslar Ligi'nde bu akşam A Milli Futbol Takımımız, İzlanda ile kozlarını paylaşacak. A Milli Takım’da Barış Alper cezası nedeniyle forma giyemezken, Galler deplasmanında sakatlanan Arda Güler’in durumu maç saatinde netlik kazanacak. Teknik Direktör Montella bu yüzden İzlanda karşısında farklı bir 11 ile çıkacak.

Galler deplasmanında sonradan oyuna giren Hakan Çalhanoğlu’nun bu kez ilk 11’de sahada olacağı öğrenildi. Cezalı Barış Alper Yılmaz’ın yerine ise forvette Kenan Yıldız’ın görev alması bekleniyor. Cuma günkü mücadelede sakatlanarak oyundan çıkan Arda Güler’in de durumunun maç saatinde netleşeceği bildirildi. Arda’nın oynamama riskine karşı Montella’nın, İrfan Can Kahveci ile özel bir toplantı yaptığı ve tecrübeli futbolcuya ‘hazır ol’ mesajını verdiği öğrenildi.

Beşiktaşta o isim transfer olmamak için kaçtı Osimhen sonrası Galatasarayda o isme kesik (Günün en son spor haberleri 9 Eylül 2024)

-Mauro Icardi ve Wanda Nara'dan barışma sinyalleri. Önceki gün Arjantin'de bir alışveriş merkezinde birlikte görüntülenen Nara ve Icardi yine bir arada görüntü verdi. Wanda Nara'nın ilk eşi Maxi Lopez'den olan oğlu Valentino Lopez'in formasını giydiği River Plate genç takımı dün sahadaydı. Arjantin basınında yer alan görüntülere eşlik eden bilgilerde, Icardi'nin de karşılaşma için saha kenarında hazır bulunduğu ve Wanda Nara ile birlikte Valentino Lopez'in performansını yakından takip ettiği belirtildi. 

Haberin Devamı

-Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir formalarını giyen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, ülkesi Brezilya'da silahlı saldırıya uğradığını açıkladı. Tecrübeli isim şok saldırıyı, "Hırsızlar ayağımdaki terliği bile aldı. Adamın silahı vardı. Arabayı da aldılar. Oğlum ve ben vardık. Oğlumu dışarı çıkarmayı başardım. Şu an iyiyiz." sözleriyle anlattı.

 

YORUM YAZ