Beşiktaş'ta gündem bek transferi! Gözler yıldız oyuncuda...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, özellikle savunmanın kanatlarına gerçekleştireceği takviyelere odaklanmış durumda. Siyah-Beyazlılar, gündemine gelen yıldız oyuncuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak adına oldukça ısrarcı.

Beşiktaş'ta gündem bek transferi! Gözler yıldız oyuncuda...

Transferin hızlı takımı Beşiktaş'ta çalışmalar devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, kadroya özellikle bek takviyesi yapmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

SAĞ BEKE MUKIELE İDDİASI

PSG’nin gözden çıkardığı Mukiele’nin Beşiktaş’la görüştüğü iddia edildi. Fransız basınında yer alan habere göre, PSG’nin gözden çıkardığı Mukiele’nin Kara Kartal’la temasta olduğu bildirildi. 26 yaşındaki futbolcunun ayrıca Almanya’dan da bir takımla görüşme halinde olduğu öne sürüldü. Beşiktaş, bu sezon daha önce PSG’den Cher Ndour’u bedelsiz olarak kiralamıştı. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilen 26 yaşındaki Mukiele’nin PSG ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. 2022 yılından bu yana PSG’de forma giyen Mukiele, Fransız ekibinde çıktığı 45 maçta 4 asist yaptı.

MASUAKU İLE YOL AYRIMI

Beşiktaş, özellikle sol beke mutlaka bir takviye gerçekleştirmek istiyor. Siyah-Beyazlılar'da Arthur Masuaku ile ipler kopma noktasına gelmişken yerine gelecek isim konusunda da hareketli bir süreç yaşanıyor.

Haberin Devamı

REGUILON ISRARI!

Sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta Tottenham forması giyen Sergio Reguilon ismi ön plana çıktı. Kara Kartal, 4 sezondur başka takımlarda kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesinin son senesinde bulunan yıldız oyuncuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Beşiktaşta gündem bek transferi Gözler yıldız oyuncuda...

TOTTENHAM DÖNEMİ SONA ERİYOR

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olarak dikkat çeken oyuncu sol bekin yanı sıra orta sahanın sol tarafında da forma giyebiliyor. Oyuncu, İspanya Milli Takımı’yla 6 maçta süre aldı. Sergio Reguilon 16 Aralık 1996 yılında İspanya’da dünyaya geldi. Etkili sol ayağıyla dikkat çeken oyuncunun Tottenham takımıyla 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaşta gündem bek transferi Gözler yıldız oyuncuda...

Profesyonel futbol kariyerine İspanya’nın Real Madrid altyapısında başlayan Reguilon, İspanya’da ve İngiltere’de önemli takımlarda top koşturdu. Oyuncunun kariyerinde Legrones, Real Madrid, Sevilla, Tottenham, Atletico Madrid, Manchester United, Brenford gibi takımlar bulunuyor. Reguilon kariyerinde 77 Premier Lig maçında süre alırken 2 gol ve 10 asistlik katkı verdi. İspanya’da ise 56 La Liga maçında oynayan oyuncu 2 gol ve 6 asist kaydetti. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi tecrübesi bulunan oyuncu Avrupa kupalarında toplam 17 maçta süre aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta gündem bek transferi Gözler yıldız oyuncuda...

YORUM YAZ