Beşiktaş'ta Grazer'a karşı Mustafa Hekimoğlu fırtınası! 11 dakikada 3 gole katkı...

Beşiktaş'ın genç yeteneklerinden Mustafa Hekimoğlu, Grazer ile oynanan hazırlık mücadelesinde 11 dakika içerisinde yaptığı 2 gol, 1 asistlik katkıyla dikkat çekti.

Beşiktaş, hazırlık maçında Avusturya ekibi Grazer ile karşı karşıya geldi. Henüz 3. dakikada geri düşen Siyah-Beyazlılar, rakibine çok çabuk şekilde karşılık vererek 26. dakikada 4-1'lik üstünlüğü yakalamayı başardı ve mücadeleden de 5-1'lik sonuçla galip ayrıldı. 

Haberin Devamı

MUSTAFA HEKİMOĞLU DAMGASI

Beşiktaş'ın genç yıldız adaylarından Mustafa Erhan Hekimoğlu, Grazer ile oynanan mücadelenin ilk yarısına damga vuran isim oldu. 17 yaşındaki oyuncu, 3. dakikada geri düşen takımının kısa süre içerisinde üstünlüğü yakalamasında başrolü oynadı.

Beşiktaşta Grazera karşı Mustafa Hekimoğlu fırtınası 11 dakikada 3 gole katkı...

11 DAKİKADA 3 GOLE KATKI!

Mustafa Erhan Hekimoğlu, Grazer karşılaşmasına ilk 11'de başlamıştı. 17 yaşındaki genç yetenek, 10. dakikada takımına beraberliği getiren golü kaydetti. 13. dakikada ise Mustafa Hekimoğlu, bu kez Beşiktaş'ı öne geçiren isimdi. Genç oyuncu, 20. dakikada da Milot Rashica'nın golünde asisti yapmayı başardı. Hekimoğlu'nun 11 dakikada 3 gole yaptığı etki sonucunda Beşiktaş, 20. dakikada 3-1'lik üstünlüğü yakaladı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Grazera karşı Mustafa Hekimoğlu fırtınası 11 dakikada 3 gole katkı...

İLK RESMİ MAÇINA GEÇTİĞİMİZ SEZON ÇIKMIŞTI

Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy, Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi gibi büyük beklentiler taşıdığı Mustafa Erhan Hekimoğlu, 14 Aralık 2023'te Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda Lugano'yu deplasmanda 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada Siyah-Beyazlılar ile ilk resmi maçına çıkmıştı. Genç oyuncu, 61. dakikada Jackson Muleka'nın yerine oyuna dahil olmuştu. Karşılaşmanın ardından duygularını paylaşan Hekimoğlu, "Çocukluk hayalini kurduğum Beşiktaş formasıyla ilk maçıma çıktım, tarif edilemez bu duyguyu yaşamamda emeği olan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

 

Beşiktaşta Grazera karşı Mustafa Hekimoğlu fırtınası 11 dakikada 3 gole katkı...

YORUM YAZ