Beşiktaş'ta gözler şimdi lige çevrildi! Savunma dörtlüsü aynı olacak...

Beşiktaş’ta Frankfurt yenilgisi sonrası gözler, Gaziantep maçına çevrildi. Teknik ekibin, bu mücadelede; Ersin Destanoğlu, Cher Ndour ve Ernest Muci yerine; Mert Günok, Salih Uçan ile Semih Kılıçsoy’a forma vermesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta gözler şimdi lige çevrildi! Savunma dörtlüsü aynı olacak...

Avrupa Ligi’nde Frankfurt’a karşı evinde 3-1’lik skorla kaybeden Kara Kartal, yarın akşam Süper Lig’de Gaziantep deplasmanına yara sarmak için çıkacak. Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, kadroda değişime gidecek. Kaptan Mert Günok’un omzundaki ağrıları sebebiyle başarılı kaleciyi Almanya temsilcisine karşı riske etmeyen Bronckhorst, Ersin Destanoğlu’nu oynatmıştı. Mert’in ağrılarının azalması ve dünkü idmanda salonda çalışması sonrasında Bronckhorst, Gaziantep deplasmanında kaleyi tecrübeli isme verecek.

Haberin Devamı

SAVUNMA DÖRTLÜSÜ AYNI

Savunmadaki geri dörtlüyü; (Svensson, Paulista, Udokhai, Masuaku) bozmayacak olan GvB, ön liberoda Gedson Fernandes’le beraber Salih Uçan’ı görevlendirmeyi düşünüyor. 10 numarada Rafa Silva’nın yeri garanti. Sağ kanatta Milot Rashica görevine devam edecek. Ancak sağ kanatta bu kez Ernest Muci yerine Semih Kılıçsoy’un oynaması bekleniyor. Hücum hattında forma, tabii ki Ciro Immobile’de olacak...

Beşiktaşta gözler şimdi lige çevrildi Savunma dörtlüsü aynı olacak...

IMMOBİLE ÖZÜR DİLEDİ

Kara Kartal’ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile, Beşiktaş formasıyla giriş yaptığı sezona damgasını vurmuştu. Önceki akşamki Frankfurt mücadelesi öncesinde çıktığı 10 maçta rakip fileleri 10 kez sarsan Immobile, hem Beşiktaş teknik ekibini hem de taraftarını memnun etmişti. Önceki akşam Dolmabahçe’de oynanan UEFA Avrupa Ligi müsabakasında da sahaya takımın gol umudu olrak çıkan 35 yaşındaki İtalyan golcü, skor üretme konusunda bu kez yetersiz kaldı. Maçın ilk yarısında bir de penaltı kaçıran Immobile, maç sonunda soyunma odasında takım arkadaşlarından özür diledi. Immobile, ligde Gaziantep maçıyla beraber kazanmaya devam etmeleri gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı

GEDSON’A BÜYÜK MÜJDE

Beşiktaş formasıyla bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Gedson Fernandes, bu çıkışının karşılığını aldı. Kara Kartal’da teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un kısa sürede değişilmez isimleri arasına adını yazdıran Gedson, daha skorer bir görüntü içerisine girerek alkış topladı.

Genç yıldız, bu sezon Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 11 maçta 6 gol 1 asistlik performans sergiledi ve kaydettiği sayılarla kariyer rekoru kırmayı başardı. Beşiktaş’la yaptığı çıkışın ardından Gedson Fernandes’e beklenen haber geldi. Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez, Beşiktaşlı futbolcuya büyük müjdeyi verdi.

Beşiktaşta gözler şimdi lige çevrildi Savunma dörtlüsü aynı olacak...

DAHA ÖNCE FORMA GİYDİ

Portekiz basınına konuşan Martinez, son milli takımdaki kadro tercihleri ve listeye eklenmeseler de gösterdikleri performans dikkat çeken Portekizli futbolcularla ilgili yaptığı değerlendirmede Beşiktaşlı futbolcudan da bahsetti. Tecrübeli teknik adam, “Gedson Fernandes için milli takım kapısının açık olduğunu söyleyebilirim” sözlerini sarf etti. Gedson, Portekiz’in birçok genç yaş takımında forma giymiş, A Milli olarak da 2 kez görev yapmıştı.

YORUM YAZ