Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Siyah-beyazlılar genç yıldızı elden çıkardı

Paulista, Ciro Immobile, Rafa Silva gibi yıldızları kadrosuna katan ve Süper Lig'e muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Joao Mario'yu kadrosuna katan siyah-beyazlılarda flaş bir ayrılık yaşandı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Siyah-beyazlılar genç yıldızı elden çıkardı

19 yaşındaki stoperi Aytuğ Batur Kömeç, kiralık olarak Isparta 32 Spor’a transfer oldu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "2024-2025 sezonu başında Sırbistan’dan FK IMT'ye geçici transfer olan profesyonel futbolcumuz Aytuğ Batur Kömeç’in geçici transfer sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshedilmiştir. Aytuğ Batur Kömeç’in nihai transferi hususunda E Koleji Isparta 32 Spor ile anlaşmaya varılmıştır. Aytuğ Batur Kömeç’e yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, Beşiktaş'ın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdülmecid Dönmez de 2024-2025 sezonu sonuna kadar Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü’ne kiralık olarak gönderildi.

Beşiktaşta flaş ayrılık Siyah-beyazlılar genç yıldızı elden çıkardı

Genç oyuncu Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi yeni bir meydan okuma zamanı. Isparta 32 Spor’un başarısı için mücadele edeceğim. Transferimde emeği geçen eski kulübüm Beşiktaş ve herkese teşekkür ederim... Şimdi çalışma zamanı."

Trabzonspor maçı öncesi...

YORUM YAZ