Beşiktaş'ta flaş ayrılık! iki futbolcunun sözleşmesini feshetti!

Beşiktaş’ta ayrılıklar sürüyor. Valentin Rosier, Tayfur Bingöl ve Onur Bulut ile yollarını ayıran siyah beyazlılar, Ante Rebic ve Ajdin Hasic'in  sözleşmelerini feshetti

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! iki futbolcunun sözleşmesini feshetti!

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yabancı futbolcu sayısının çokluğundan dolayı transfere zorunlu ara vermişti. Siyah-Beyazlılar'da Rebic ve Hasic'in sözleşmeleri feshedildi.

Haberin Devamı

Geçen sezon Milan'dan transfer edilen Rebic performansıyla hayal kırıklığıyla yarattı. Siyah beyazlı formayla 23 maça çıkan Hırvat oyuncu, 1 kez fileleri sarsarken 4'te gol pası verdi.

Geçen sezonu kiralık olarak Sarajevo'da geçiren Hasiç ise Beşiktaş'ta görev yaptığı 13 karşılaşmada 2 kez gol sevinci yaşadı.

Siyah beyazlılar, takımdan gönderilecek diğer oyuncular için de yoğun bir çalışma yürütüyor.

İtalyan basını Jean Onana için Lecce’nin devrede olduğunu iddia etti. Kamerunlu oyuncu için 1 yıllık kiralama teklifi yapıldığı belirtildi.

İKİ AYRILIK DAHA YOLDA

Beşiktaş, Hasic'in bir sonraki satışından pay alacak

Beşiktaş'ta, yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda yolların ayrılması planlanan oyuncularla görüşmeler sürüyor. Bu futbolculardan biri de Bosna Hersekli Ajdin Hasic. Siyah-beyazlı idareciler, görüşmeler neticesinde 22 yaşındaki futbolcuyla ortak bir noktada buluştu.

Haberin Devamı

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin edindiği bilgilere göre Beşiktaş, Ajdin Hasic'in bonservissiz şekilde ayrılığına izin verdi. Ancak Hasic'in yeni kulübü, bir sonraki satıştan siyah-beyazlılara pay ödeyecek. Bosna Hersekli futbolcunun yeni takımı da birkaç gün içinde belli olacak.

YORUM YAZ