Beşiktaş'ta Federico Chiesa transferi iptal oldu! Hüseyin Yücel açıkladı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel Juventus'un yıldızı Federico Chiesa'nın transferinin iptal olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'ta Federico Chiesa transferi iptal oldu! Hüseyin Yücel açıkladı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Juventus'ta forma giyen Federico Chiesa'nın transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

TRT Spor'a konuşan Yücel, 'Son günlerde Juventus'un oyuncusu Federico Chiesa'nın adı Beşiktaş'la çok fazla anıldı, hala da anılmaya devam ediyor. Kendisiyle yaklaşık 10 gündür ilgilendiğimiz doğru. Bugüne kadar yürütmüş olduğumuz şeffaf iletişim kapsamında belirtmek isterim ki oyuncunun 9 milyon euro maaş, kulübünün ise 15 milyon euro bonservis beklentisi var. Şu anda 7 kulüp devrede. Biz teklifimizi yaptık ancak beklentileri çok rasyonel değil, karşılamak da pek mümkün gözükmüyor.' dedi.

'CHIESA GÜNDEMİMİZDEN ÇIKTI'

Chiesa'nın gündemlerinden çıktığını söyleyen Yücel, 'Futbolda kulüplerin zaman zaman düştükleri hatalara bir yenisini eklememek için hassas davranmak zorundayız. Beşiktaş'ın menfaatleri futbolcu isimlerinden çok daha önemlidir. Dolayısıyla bugün itibarıyla Chiesa, Beşiktaş'ın gündeminden kalkmıştır.' sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Federico Chiesa transferi iptal oldu Hüseyin Yücel açıkladı

'YENİ TRANSFERLER GELECEK'

Transfer gelişmeleri hakkında da konuşan Yücel, 'Biz eksiklerimizin farkındayız. Taraftarlarımız müsterih olsun transfer sezonunun son gününe kadar canla başla çalışacağız. Beşiktaş'ı isteyen, terinin son damlasına kadar Beşiktaş için mücadele edecek karakterli isimleri kadromuza katacağız. Süper Kupa zaferiyle birlikte lige moralli bir başlangıç yapıyoruz. Samsunspor deplasmanıyla yarın start vereceğimiz Süper Lig maratonunda hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Takımımıza hem devre arası hem yaz sezonunda katılan yeni oyuncularımızın performansından çok memnunuz. Yeni takviyelerimiz de olacak' sözlerini sarf etti.

YORUM YAZ