Beşiktaş'ta Emirhan Topçu'dan Milot Rashica'ya övgü: Bir sağ bek kazandık

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ın önemli isimlerinden Emirhan Topçu, bu maçta sağ bek pozisyonunda görev yapan takım arkadaşı Milot Rashica hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Siyah-Beyazlılar'ın önemli isimlerinden Emirhan Topçu, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sözlerine karşılaşmayı değerlendirerek başlayan Topçu, "Bugünkü skor için... İlk yarıya biraz durağan başladık ama ikinci yarı bunu toparladığımızı düşünüyorum. Gerçek oynayabileceğimiz, yapabileceklerimizi gösteriğimizi düşünüyorum. Çok fazla da bir şey söylemek istiyorum çünkü biz, bunu yapmak zorundayız. Biz, Beşiktaş'ız. Türkiye'nin en büyük camiasıyız. Yani şampiyonluğa oynayan bir takım olduğumuz için bunları yapmak zorundayız. Biz, buraya kazanmaya geldik. 3 puanı almaya geldik ve aldık. İnşallah diğer maçlarda da içeride, dışarıda bu serüveni devam ettirmek istiyoruz. Çok mutluyuz" dedi.

Beşiktaşta Emirhan Topçudan Milot Rashicaya övgü: Bir sağ bek kazandık

Kendisinin sol bekte, Milot Rashica'nın sağ bekte oynaması ve Beşiktaş'ın ligde en az gol yiyen takım olması konusunda görüşleri de sorulan Emirhan Topçu, "Bugün biraz da olsa istediklerimi yapabildiğimi düşünüyorum ama Milot'u daha fazla tebrik ediyorum. Onun defansla alakası yok ama bir sağ bekten ortalamadan daha yüksek, daha iyi oynadığını gördüm. Bugün en çok onu tebrik ediyorum. Bir sağ bek kazandık. İnşallah ileride de, geride de o da başarılı olur diyorum. Takım olarak diğer defans oyuncularını da boş geçmeyeyim. Masuaku cezalıydı ve onun yerine oynadım. O da çok iyi. Paulista, Tayyip, Felix... Hepsi çok iyi defans oyuncuları. Bizim amacımız gol yememek. İnşallah bunu devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Beşiktaşta Emirhan Topçudan Milot Rashicaya övgü: Bir sağ bek kazandık

YORUM YAZ