Beşiktaş'ta Ciro Immobile'nin hedefi Avrupa Ligi! Damga vurmak istiyor

Kayserispor filelerine gönderdiği 2 golle krallık yarışında Edin Dzeko’yu sollayarak 6 sayıyla zirveye çıkan Ciro Immobile, göz kamaştırıyor. İtalyan süperstar, gollerine Frankfurt karşısında da devam edip Avrupa Ligi’ne de damga vurmak istiyor.

Beşiktaş'ta Ciro Immobile'nin hedefi Avrupa Ligi! Damga vurmak istiyor

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı Ciro Immobile, Kayseri’de gollerine devam etti. Kara Kartal’ın 3-0 kazandığı maçta ilk yarıda istediği topları almakta zorluk çekerken Immobile, ikinci devrede ilk golünü penaltıdan kaydetti. Sonrasında Rashica’nın asistinde kafayla ikiyi attı. Beşiktaş tarihinde ilk 6 lig maçında 6 gole ulaşan ilk yeni transfer olan İtalyan santrforun, toplamda bu sezon 10 resmi maçta 10 golü bulunuyor.

Haberin Devamı

Başarılı futbolcu, Kayseri’de attığı golle beraber Siyah-Beyazlı formayla deplasmandaki ilk sayısını da atmayı başardı. İtalyan süperstar, gollerine Frankfurt karşısında da devam edip Avrupa Ligi’ne de damga vurmak istiyor. Geçen sezon skor üretme konusunda büyük sıkıntı yaşayan Kara Kartal’a ilaç olan Immobile, ligde 7 hafta sonunda 6 golle krallık yarışında önde bulunuyor. Immobile’yi 5 golle Edin Dzeko takip ediyor.

Beşiktaşta Ciro Immobilenin hedefi Avrupa Ligi Damga vurmak istiyor

‘İYİ DEVAM ETMEK ZORUNDA’

Beşiktaş’ın Kayserispor’u mağlup ettiği maçta 2 gol kaydeden Ciro Immobile, maçın ardından, “Aslında rakibimiz, ilk yarıda bize iyi baskı yaptı, çıkmakta zorlandık ilk yarıda. Baskıya çok cevap veremedik ilk yarıda. İkinci yarıda rakibin enerjisi tükendi ve daha fazla alan bulduk. Daha yakın oynamaya başladık. Rakibin de yorulmasıyla daha çok alan bulduk, kalitemizi gösterdik. Topu daha iyi kullandık. Buraya çok iyi başlangıç yaptım. Çok güçlü bir bağ oluştu ilk andan itibaren. En başından beri çok iyi bir uyum yakaladık. Beşiktaş beni çok istedi, ben de gelmeyi çok istedim. Çok güzel bir birliktelik oluyor. İyi başladık. Sadece tek başıma değil attığım goller, herkes çok çalışıyor birbiri için ve bana asist yapıyorlar. Onlara ve herkese teşekkür ediyorum. Umarım böyle devam eder. İyi başladı, iyi devam etmek zorunda” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

GEL BAKALIM FRANKFURT

Avrupa Ligi’ne 4-0’lık Ajax mağlubiyetiyle başlayarak taraftarını üzen Siyah-Beyazlılar, 3-0’lık Kayserispor zaferiyle moral depoladı. İkinci maçında perşembe günü Almanya ekibi Frankfurt’u Tüpraş Stadı’nda konuk edecek olan Kara Kartal, güçlü rakibini taraftarı önünde devirip Avrupa’da da çıkışa geçmeyi amaçlıyor. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, Ajax maçı kadrosundan büyük bir değişikliğe gidip santrafor hattında Ciro Immobile’ye, 10 numarada da Rafa Silva’ya görev verecek. Sol önde bu kez görevin Semih Kılıçsoy’da olması bekleniyor. Frankfurt, Almanya Bundesliga’da haftayı, 4-2’lik Holstein Kiel galibiyetiyle kapattı. Bundesliga sonuncusunu yenerek ikinci sıraya yerleşen Frankfurt da İstanbul’a formda gelecek.

Haberin Devamı

AVRUPA MESAİSİ HEMEN BAŞLADI

Süper Lig’de haftayı 3-0’lık Kayserispor galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlılar, ara vermeden perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Frankfurt’a karşı oynayacakları maçın hazırlıklarına başladılar. Dün akşam saatlerinde teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan idmanda futbolcular, taktik çalıştı.

Beşiktaşta Ciro Immobilenin hedefi Avrupa Ligi Damga vurmak istiyor

YORUM YAZ