Beşiktaş'ta Ciro Immobile fırtınası: Sivasspor'u da affetmedi! Durdurulamıyor...

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlı ekibin yıldız golcüsü Ciro Immobile, Süper Lig'deki ilk 3 maçında 3. golünü kaydederken Kartal, Sivas'ı 2-0'la geçti. İşte detaylar...

Beşiktaş, sahasında Sivasspor'u ağırladı. Müsabakanın açılış golünü kaydeden Ciro Immobile, durdurulamaz bir performans ortaya koyarken Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 mağlup ederek Süper Lig'de 3'te 3 yaptı. Öte yandan Kartal'ın iki yıldızı da bir ilki yaşadı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Felix Uduokhai, ilk kez sahada

Siyah-beyazlılarda yeni transfer Felix Uduokhai, ilk kez forma giydi. Bundesliga ekiplerinden Augsburg’tan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadroya katılan Uduokhai, defans hattının ortasında Gabriel Paulista ile birlikte görev aldı. 

Beşiktaşta Ciro Immobile fırtınası: Sivassporu da affetmedi Durdurulamıyor...

Ernest Muçi bu sezon ilk kez 11’de

Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon devre arasında kadroya katılan Ernest Muçi, bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıktı. Arnavut oyuncu, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Lugano ile oynanan iki maçta da sonradan oyuna gitmiş ve toplam 42 dakika sahada kalmıştı.

Trendyol Süper Lig’de ise 2. hafta iç sahada oynanan Antalyaspor müsabakasının son 2 dakikasında forma giymiş ve siyah-beyazlıların maçtaki 4. golünü kaydetmişti.

Haberin Devamı

Immobile durdurulamıyor! 

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Ciro Immobile, Süper Lig'deki 3. maçında 3. golünü Sivasspor filelerine gönderdi. İtalyan golcü, 27. dakikada penaltıdan attığı golle takımını Sivasspor önünde 1-0 öne geçirdi. 

Beşiktaşta Ciro Immobile fırtınası: Sivassporu da affetmedi Durdurulamıyor...

6 maçta 7 gol attı! 

Immobile, Sivasspor'a attığı golle Süper Lig'deki ilk 3 maçında 3. golünü kaydetti ve toplamda oynadığı 6 müsabakada 7. golünü atarak müthiş bir form grafiği ortaya koydu. Siyah-Beyazlı ekip, Sivasspor'u Immobile ve Gedson Fernandes'in golleriyle 2-0 yenerek milli araya Süper Lig'de 3'te 3 yaparak girdi. 

 

YORUM YAZ