Beşiktaş'ta Bünyamin Balcı pazarlığı başladı! İşte transfer teklifi...

Sağ bek hattı için Antalyaspor’dan Bünyamin Balcı’yı gözüne kestiren Siyah-Beyazlılar, 24 yaşındaki futbolcu için Akdeniz ekibine 1 milyon Euro teklif etti. KırmızıBeyazlılar, kapıyı 2 milyon Euro’dan açtı. Pazarlıklar başladı...

Beşiktaş'ta Bünyamin Balcı pazarlığı başladı! İşte transfer teklifi...

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında Bünyamin Balcı, pazarlığı resmen başladı. 3-4 aydır Siyah-Beyazlılar tarafından yakından takip edilen genç futbolcu için taraflar arasında görüşmeler devam ediyor. İlk görüşmede bonservis konusunda net bir anlaşma sağlanmadı.

Haberin Devamı

İlk görüşmeden sonuç alınamadı

Onur Bulut’un Başakşehir’e transfer olması halinde o bölgeyi Bünyamin Balcı ile güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş, ilk teklifini yaptı. 1 milyon Euro ile Akdeniz ekibinin kapısını çalan Beşiktaş, ilk görüşmede istediği sonucu alamadı.

Beşiktaşta Bünyamin Balcı pazarlığı başladı İşte transfer teklifi...

Antalyaspor’un satış için yeşil ışık yaktığı Bünyamin Balcı için belirlediği bonservis bedeli de belli oldu. Kırmızı-Beyazlılar’ın, 1 milyon Euro teklifini kabul etmezken, ilk görüşmede kapıyı 2 milyon Euro’dan açtığı bildirildi. İlk görüşmede taraflar net bir anlaşmaya varmazken, tarafların yakın süreçte bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor.

Kartal’a karşı sakatlandı

Beşiktaş, 2 milyon Euro’luk talepte indirim beklerken, tarafların orta yolda buluşacağı tahmin ediliyor. Antalyaspor altyapısından yetişen Bünyamin Balcı, bugüne kadar Kırmızı-Beyazlı forma dışında başka bir takımda yer almadı. Akdeniz ekibiyle 162 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu, 5 gol ve 18 asist üretti.

Haberin Devamı

Geçen sezon Antalyaspor ile 23 maça çıkan Bünyamin Balcı, talihsiz de bir sakatlık yaşadı. 30’uncu haftada oynanan ve 2-1 galibiyetle sonuçlanan Beşiktaş maçında bir de gol atan genç futbolcu, mücadelenin 45’inci dakikasında sakatlanarak, sezonu kapattı.

YORUM YAZ