Beşiktaş'ta Al-Musrati'den gündemi sarsan Galatasaray sözleri! 'Herkes bu maç için...'

Beşiktaş'ta forma giyen Al-Musrati, siyah-beyazlı ekibin Slovenya kampında açıklamalarda bulundu. Libyalı futbolcu gelecek sezon için konuşurken, Galatasaray maçı için dikkat çeken ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ta Al-Musrati'den gündemi sarsan Galatasaray sözleri! 'Herkes bu maç için...'

Beşiktaş'a Braga'dan 11 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Al-Musrati, yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu. Slovenya kampında TRT Spor'a konuşan yıldız futbolcu, 3 Ağustos'ta Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

'ÇOK ÖZELDİ, ÇOK ÖZEL...'

Trabzonspor'a attığı golü unutmayacağını dile ifade eden Libyalı futbolcu, "Kariyerimde kupa maçında Trabzonspor'a attığım gol gibi bir an hissetmedim. O an taraftarlara koştum, çılgın bir andı. Taraftarlara bir kupa armağan etmemiz gerekiyordu, biz hak ettik. O anı hiç unutmayacağım. Oldukça özel bir goldü. Kupa finali, son dakika... Müthiş bir andı. Duygularımı hâlâ tarif edemiyorum. Niye formayı çıkardım, niye öyle koştum... Çok özeldi, çok özel..." sözlerini sarf etti.

Beşiktaşta Al-Musratiden gündemi sarsan Galatasaray sözleri Herkes bu maç için...

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst hakkında konuşan Musrati, "Giovanni van Bronckhorst ilk hafta bana hedeflerini ve projelerini anlattı. Çok iyi bir insan, iyi bir teknik direktör. Beşiktaş'a güzel katkıları olacak. Rangers'ı çalıştırdığı dönemde karşılaştık, o maçtan bahsettik. Hocamızın herkesten beklentisi var, Beşiktaş'a büyük şeyler katacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'RAFA SİLVA, BEŞİKTAŞ'A ÇOK ŞEY VERECEK'

Rafa Silva ile konuştuğunu söyleyen yıldız futbolcu şu sözleri dile getirdi:

"Rafa Silva çok iyi bir insan, çok büyük bir oyuncu. Beşiktaş'a imza atmadan bir hafta önce konuştuk. Kulübü, taraftarları ve çalışanları sordu. Ben de harika bir atmosfer olduğunu, her şeyin mükemmel olduğunu anlattım. Rafa Silva, Beşiktaş'a çok şey verecek. Kulübün büyük bir projesi olduğunu ve iyi oyuncular geleceğini anlattım. Zaten geldikten sonra kendisi de gördü."

Türkiye'den daha önce transfer teklifi aldı mı?

"Transfer için teklifler daha önce de aldım. Braga, beni göndermek istemedi. Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp, fiyatımın yükselmesini istediler. O yüzden geçmişte teklifleri kabul etmediler."

Beşiktaşta Al-Musratiden gündemi sarsan Galatasaray sözleri Herkes bu maç için...

GALATASARAY MAÇI SÖZLERİ

Oynanacak Süper Kupa hakkında konuşan Al-Musrati, "Kamp dönemi harika geçiyor, herkes iyi çalışıyor. Yeni bir teknik direktörümüz var, tek amacımız lige iyi başlamak ve iyi bir sezon geçirmek. İlk maç Galatasaray ile olacak. Herkes bu maç için hazırlanıyor." dedi.

Derbiler hakkında konuşan Al-Musrati, "Galatasaray ve Fenerbahçe derbilerinde kötü anlar yaşadım. Mental olarak zorlandım ama güçlü kaldım. İdmanlarda bunları unutmaya çalıştım. Kötü anları kafamdan sildim ve çalışmaya devam ettim. Sonra da iyi performans sergiledim." dedi.

Haberin Devamı

'AL MUSRATİ'NİN KİM OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİM'

Musrati, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

"Kaliteli oyuncuların bonservis bedeli pahalı olur. Bu benim için sorun değil. İnsanlara bu sezon Al Musrati'nin kim olduğunu göstereceğim. Türkiye ile Portekiz arasında fark var. Portekiz Ligi daha çok taktik üzerine ancak Türkiye Ligi ise fizik üzerine ve oyuncular çok koşuyor. Bu sene taraftarlarımız iyi bir takım görecek. Bize destek olsunlar. Umarım bu sezonu şampiyon olarak bitireceğiz. Taraftarlarımız arkamızda olsunlar ve desteğe devam etsinler."

Beşiktaşta Al-Musratiden gündemi sarsan Galatasaray sözleri Herkes bu maç için...

YORUM YAZ