Beşiktaş'ın zafer akşamı!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanş maçında bu akşam Lugano’yu konuk edecek olan Beşiktaş, Tüpraş Stadı’na zafer için çıkacak. Kartal, kendi taraftarı önünde oynayacağı mücadelede; Immobile, Rafa Silva, Rashica ve Gedson gibi yıldızlarıyla kazanıp gruplara kalmak istiyor.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş Play-Off turu rövanş maçında bu akşam İsviçre ekibi Lugano’yu konuk edecek. Tüpraş Stadı’ndaki mücadele saat 21.00’de başlayacak. Müsabakayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Radu Petrescu yönetecek. İsviçre’de oynanan ve 3-3 sona eren mücadelenin rövanşında rakibine üstünlük sağlayacak taraf UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasına geçecek. Elenen takım ise Avrupa macerasını UEFA Konferans Ligi’nde sürdürecek. Siyah-Beyazlı ekip, her türlü galibiyette adını gruplara yazdıracak. Kara Kartal, kendi taraftarı önünde oynayacağı mücadelede Ciro Immobile, Rafa Silva, Milot Rashica ve Gedson Fernandes gibi yıldızlarıyla Lugano’yu devirip Avrupa Ligi’nde grup aşamasına geçmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Bu sezon ilk kez....

Beraberlikte ise uzatma veya penaltı atışları galibi belirleyecek. Beşiktaş’ın olası mağlubiyetinde ise Lugano gruplara kalacak. Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmada 3-1 öne geçen Beşiktaş rakibinin peş peşe bulduğu gollere engel olamadı ve mücadele 3-3 sona erdi. Bu karşılaşma aynı zamanda SiyahBeyazlı ekibin bu sezon galibiyet alamadığı ilk resmi müsabaka oldu. Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 yenen Kara Kartal, ligde oynadığı maçlarda da Samsunspor (2-0) ve Antalyaspor’u (4-2) mağlup etmişti.

YORUM YAZ