Beşiktaş'ın yeni transferinin sözleşme detayları ortaya çıktı! İşte alacağı ücret

Sol stoper hattı için Augsburg’dan Felix Uduokhai’yle anlaşan Beşiktaş, 1,93’lük futbolcuyu bugün sağlık kontrolünden geçirip imza attıracak. Öte yandan yıldız futbolcunun sözleşme detayları ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın yeni transferinin sözleşme detayları ortaya çıktı! İşte alacağı ücret

Beşiktaş’ta yeni sezonun yedinci transferi Felix Uduokhai oldu. Takımda sol stoper eksiğinin hissedildiğini belirten teknik patron Giovanni van Bronckhorst takviye istedi. Bunun üzerine yönetim, daha önce teklifte bulunulan Uduokhai’nin transferini bitirdi. Alman ekibi Augsburg’la, zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle prensip anlaşmasına varıldı. Dün İstanbul’a gelen oyuncu, bugün sağlık kontrolünden geçecek ve imzayı atacak. Uduokhai’nin mali şartlarını Alman medyası paylaştı.

Haberin Devamı

ÖNCE KİRALIK...

Kicker’in haberine göre Beşiktaş 500 bin Euro ödeyerek oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralayacak. Zorunlu satın alma opsiyonu sezon sonu devreye girecek ve Beşiktaş, Augsburg’a 5 milyon Euro daha ödeyecek.

Beşiktaşın yeni transferinin sözleşme detayları ortaya çıktı İşte alacağı ücret

Anlaşmada başarı bonusları da olacak, bu da 2 milyon Euro seviyesinde. Dört yıllık kontrat imzalayacak futbolcuya 1.7 milyon Euro seviyesinde maaş ödenecek.

TESİSLERİ GEZMİŞTİ

Nijerya asıllı Alman stoper Felix Uduokhai geçtiğimiz aylarda İstanbul’a gelmiş ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ni gezmişti. İlk etapta Beşiktaş’ı reddeden 26 yaşındaki stoper bu ziyaretin ardından transfere ikna olmuştu. Ancak bu kez de Siyah-Beyazlılar bu oyuncuyu beklemeye almış ve farklı isimlerle görüşmeler yapılmıştı.

Haberin Devamı

AMARTEY’E TALİP ÇIKTI

Kartal, Avrupa Ligi Play-Off Turu’ndaki Lugano eşleşmesi öncesinde belirlediği listede Daniel Amartey’e yer vermemişti. Yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Ganalı oyuncunun takımdan ayrılması beklense de bu konuda futbolcudan bir hareket gelmemişti. Afrika basınında çıkan haberlere göre Daniel Amartey ile Premier Lig’in yeni ekiplerinden Ipswich Town ilgileniyor. Leicester ile Premier Lig’i kazanan ve 100’den fazla lig maçına çıkan Amartey’i kadrosuna katmak isteyen Ipswich’in yakın zamanda Beşiktaş’a teklifini sunmaya hazırlandığı belirtiliyor.

YORUM YAZ