Beşiktaş'ın transferdeki seferberliği başladı! 3 dünya yıldızı için geri sayım...

Sezonu Türkiye Kupası’yla kapatıp moral bulan Beşiktaş, yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılar, üç yıldız futbolcuyu kadroya katmak için çalışmalarına hız kazandırdı.

Beşiktaş'ın transferdeki seferberliği başladı! 3 dünya yıldızı için geri sayım...

Kara Kartal’da kötü geçen sezon, Türkiye Kupası’yla mutlu sonla bitmişti. Yönetim, ligin de sona ermesi sonrasında yeni sezona yeni hoca ve kadroyla girmek için tüm çalışmalarını hızlandırdı. Yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen idareciler, bu doğrultuda bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

14 YIL SONRA AYNI KÂBUS

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu tamamlandı. Beşiktaş, 38 maçta 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 yenilgi sonucu sezonu 56 puanla altıncı sırada tamamladı. Rakip ağları 52 kez sarsan Siyah-Beyazlı takım, filelerinde ise 47 gole engel olamadı. Sezonu 56 puanda bitiren Beşiktaş, 2011-2012’den sonra en düşük puanda kaldı. Kartal, söz konusu sezonu 55 puanla dördüncü basamakta bitirmişti. Sıralama olarak bakıldığında ise 2021-2022 sezonu tekrarlandı.

TEK TESELLİ TÜRKİYE KUPASI

Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Beşiktaş, taraftarına kendini Türkiye Kupası’nı kazanarak affettirdi. Finalde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden SiyahBeyazlılar, kupayı 11. kez müzesinde götürdü. Kartal, böylelikle gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele etme hakkı da kazandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın transferdeki seferberliği başladı 3 dünya yıldızı için geri sayım...

İLK HEDEF Dİ MARİA

Yönetimin ilk hedefi, Portekiz ekibi Benfica’yla sözleşmesi sona erecek olan Angel Di Maria... 36 yaşındaki Arjantinli yıldızı kadrosuna katıp transfer dönemine iddialı bir giriş yapmayı planlayan idareciler, temaslarını hızlandırdı.

SEFERBERLİK BAŞLADI

Kanat hattında önceliği Di Maria’ya veren idareciler, santrfor için de gözünü Dortmund’dan Sebastien Haller’e dikti. Yönetim, 29 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyu Kartal yapmak istiyor. Satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle operasyonun tamamlanması amaçlanıyor. Stoperdeki hedef ise Atletico Madrid’le yollarını ayıran Mario Hermoso... La Liga’dan birçok talibi bulunan 28 yaşındaki futbolcu için tüm imkanlar seferber edilecek.

Beşiktaşın transferdeki seferberliği başladı 3 dünya yıldızı için geri sayım...

YORUM YAZ