Beşiktaş'ın genç yeteneği Mustafa Erhan Hekimoğlu İtalyanların radarına girdi 'Günün yeteneği'

Geçtiğimiz Kasım ayında Beşiktaş A Takımına yükselen 17 yaşındaki genç yetenek Mustafa Erhan Hekimoğlu, İtalyanların da dikkatini çekti. Türk futbolunun gelecek vaat eden genç yeteneklerinden biri olan Mustafa Erhan Hekimoğlu, günün yeteneği seçildi.

Beşiktaş'ın genç yeteneği Mustafa Erhan Hekimoğlu İtalyanların radarına girdi 'Günün yeteneği'

İtalyan Tutto Mercato Web, Beşiktaş'ın 17'lik yıldızı Mustafa Erhan Hekimoğlu'nu manşetlerine taşıdı. İtalyan haber portalı Hekimoğlu'nun günün yeteneği seçti. 

Haberin Devamı

Oyuncudan 'Avrupa sahnesine çıkan en genç oyuncular arasında, 22 Nisan 2007'de İstanbul'da doğan ve Beşiktaş'ta stoper olarak oynayan genç yetenek' olarak bahsedilen haberde Hekimoğlu'nun 1.86 boya sahip olduğu ve fiziğiyle dikkat çektiğinin altı çizildi. 

Beşiktaşın genç yeteneği Mustafa Erhan Hekimoğlu İtalyanların radarına girdi Günün yeteneği

'EKSİKSİZ BİR HÜCUM OYUNCUSU'

"Fiziği ve sağ ve sol kanat olmak üzere çeşitli hücum pozisyonlarında oynayabilme yeteneğiyle dikkat çekiyor. İyi tekniğe ve hıza sahip ve oyunun farklı taktiksel taleplerine hızlı bir şekilde uyum sağlayabilen eksiksiz bir hücum oyuncusu olarak biliniyor" ifadelerinin yer aldığı haberde 17'lik genç yıldızın, 2027'ye kadar Beşiktaş'la sözleşmesi olduğu ve Türkiye'de kendi kuşağının en umut verici adaylarından biri olarak kabul edildiği detayına yer verildi. 

Kartal'ın Trabzonspor maçı planı

YORUM YAZ