Beşiktaş'a transferde durmak yok! PSG'nin yıldızı önerildi...

Birçok yıldız futbolcuyu kadrosuna katan Beşiktaş, transferde frene basmıyor. Siyah-beyazlı ekibe, Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu önerildi. İşte transfer haberinin detayları...

Beşiktaş'a transferde durmak yok! PSG'nin yıldızı önerildi...

Yıldız futbolcuları renklerine bağlayarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta sıcak bir gelişme yaşandı. Fransız devi PSG'de forma giyen yıldız futbolcu, siyah-beyazlı ekine önerildiği kaydedildi.

Haberin Devamı

YENİ KARTAL FELIX UDUOKHAI

Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Emirhan Topçu’nun ardından savunmasına bir takviye daha yapmak için geri sayıma geçti. Siyah-Beyazlılar, Augsburg forması giyen Felix Uduokhai’nin transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel, 26 yaşındaki futbolcunun transferini tamamlamak için Almanya’ya gitti. Friedel, Ausburg’la 5.3 milyon Euro bonservis + 2 milyon Euro bonus karşılığında anlaşma sağladı. Uduokhai’nin resmi imzaların atılması sonrasında en kısa süre içinde sağlık kontrolleri için İstanbul’a geleceği belirtildi. 26 yaşındaki 1,93’lük stoper, sol bek ve ön libero hattında da görev yapabiliyor.

Beşiktaşa transferde durmak yok PSGnin yıldızı önerildi...

İSTANBUL’A GELMİŞTİ...

Beşiktaş, transfer döneminde daha önce Udokhai ile anlaşmış ve solak futbolcu, İstanbul’a gelerek Nevzat Demir Tesisleri’ni gezmişti. Augsburg ile sözleşmesi gelecek yıl bitecek Udokhai’nin güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösteriliyor. 2020’den bu yana Augsburg forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, Alman ekibinde çıktığı 124 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

SAĞ KANAT İÇİN PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Siyah-Beyazlılar, sağ kanat transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin 19 yaşındaki kanat oyuncusu Angelo’yu radarına almıştı. Yapılan görüşmelerde kısa sürede iki tarafla da anlaşma sağlayan yönetim, transferi finalize etmek için geri sayımını sürdürüyor. Genç yeteneği satın alma opsiyonlu kiralama konusunda Chelsea’yle anlaşan idareciler, sözleşmede yazacak olan satın alma rakamı konusunda İngiliz ekibiyle pazarlıklarında son aşamada bulunuyor.

SON ÖNERİ MUKİELE

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta Nordi Mukiele ismi gündeme geldi. Fransız sağ bekin menacerler tarafından Beşiktaş’a önerildiği öğrenildi. Kartal bu öneriye henüz yanıt vermese de başkan Hasan Arat’ın PSG ile güçlü bağlantılarından dolayı 26 yaşındaki futbolcunun Siyah-Beyazlı takıma katılabileceği de gelen haberler arasında. PSG’nin satış listesine koyduğu Fransız sağ bek, geçen sezon 20 maça çıktı. Söz konusu süreçte 1 asiste imza atan Mukiele’nin Fransız temsilcisiyle olan kontratı 2027 yılında bitecek.

Haberin Devamı

Beşiktaşa transferde durmak yok PSGnin yıldızı önerildi...

YORUM YAZ