Beşiktaş'a transfer müjdesi! 'Bugün güzel haberler gelecek'

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Yücel ayrıca transfer konusuna da değindi ve taraftarları heyecanlandıracak sözler söyledi.

Beşiktaş'a transfer müjdesi! 'Bugün güzel haberler gelecek'

Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonu olan Avrupa Ligi’nin kura çekimi bugün Monako'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirildi. Yapılan kura çekiminde Avrupa Ligi'nde ki temsilcilerimizden Beşiktaş'ın rakipleri oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş ise lig aşamasında Eintracht Frankfurt (Almanya), Ajax (Hollanda) (D), Maccabi Tel Aviv (İsrail), Olimpik Lyon (Fransa) (D), Malmö (İsveç), Bodo/Glimt (Norveç) (D), Athletic Bilbao (İspanya) ve Twente (Hollanda) (D) ile mücadele edecek.

Kura çekiminin ardından Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, önemli açıklamalarda bulundu. Yücel ayrıca transfer konusuna da değindi ve taraftarları heyecanlandıracak sözler söyledi.

Beşiktaşa transfer müjdesi Bugün güzel haberler gelecek

İşte Yücel'in o sözleri;

"Beşiktaş olarak güzel başladık. Lugano'ya karşı muazzam bir galibiyet aldık, taraftarlarımız çok güçlü destekledi. Kurayı çektik, hayırlı olsun. Her grubun zorlukları, kolaylıkları var. Beşiktaş olarak kenetlenip, bu sene hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da iyi işler yapacağımıza inanıyorum."

Haberin Devamı

'ORTA ŞEKERLİ BİR KURA ÇEKTİK'

"Orta şekerli bir kura çektik, güzel olacak. İç saha avantajımızı kullanacağız, deplasmanda da alabileceğimiz kadar puan alacağız. İnşallah bir üst tura çıkacağız. Sezona güzel başladık ama ayaklarımız yere sağlam basıyor. Fazla uçmuyoruz. İlk hedefimiz gruptan çıkmak. Var bir hayalimiz, onu şimdi paylaşmayayım. Ancak ilk hedef gruptan çıkmak."

Beşiktaş, Lugano karşısında şov yaparak turladı: 5-1

'MAÇLAR SAHADA OYNANIYOR'

"Maçlar kağıt üzerinde değil, sahada oynanıyor. Bütçeli takımlara karşı, çok ciddi galibiyetler aldık. Önemli olan takımın ve teknik heyetin kimyasının tutması. Bütçeler çok önemli değil. Yeter ki biz kenetlenelim."

TRANSFER AÇIKLAMASI

"Kanat ve bek için arayışlarımız vardı. Bulduk ama sıkıntımız var. 14 yabancı sınırı var, elimizden oyuncu çıkarmamız lazım. Gitmek istemeyen oyuncular var. Bugün güzel haberler gelecek diye düşünüyorum. Birkaç güne yeni transferleri açıklayacağız. Fırsat transferi değil, belirlediğimiz transferler var."

"UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray başarılar dileriz."

Beşiktaşa transfer müjdesi Bugün güzel haberler gelecek

YORUM YAZ