Beşiktaş yıldızlarıyla kazanmaya devam ediyor! Tek hedef galibiyet

Avrupa Ligi’nde şok bir mağlubiyet alan Kara Kartal, ligde yarın akşam Kayserispor karşısına yara sarmak için çıkacak. Ciro Immobile’nin ilk 11’e, Rafa Silva’nın da 10 numaraya geçeceği mücadelede Beşiktaş, kazanıp ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

Beşiktaş yıldızlarıyla kazanmaya devam ediyor! Tek hedef galibiyet

Kara Kartal, yeni sezona Galatasaray karşısında 5-0’lık Süper Kupa zaferiyle başlamıştı. Sonrasında Lugano’yu Avrupa Ligi elemelerinde devirip gruplara kalan Siyah-Beyazlılar, ligde de yenilmez şekilde yoluna devam etmişti. Kupa 2’ye büyük umutlarla başlasa da Ajax karşısından 4-0’lık şok mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, yarın akşam Kayserispor deplasmanına yara sarmak için çıkacak. Ligde 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Kartal, yıldızlarıyla beraber kazanıp yoluna devam etmek istiyor. Ciro Immobile’nin 11’e, Rafa Silva’nın da 10 numara hattına geçiş yapacağı karşılaşma sonrasında teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un, takımının ligdeki namağlupluk serisini sürdürmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

IMMOBİLE’NİN İLK AKŞAMI...

Kayseri deplasmanı sonrasında UEFA Avrupa Ligi’nde Frankfurt’la karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, zorlu kapışmaya moralli çıkmayı hedefliyor. Takımın yıldız golcüsü Ciro Immobile, 9 maçta 8 gollük performansının ardından dış sahadaki ilk golünü, Burak Yılmaz’ın çalıştırdığı Kayserispor’a atmayı hedefliyor.

Beşiktaş yıldızlarıyla kazanmaya devam ediyor Tek hedef galibiyet

KAYSERİ MESAİSİNE YAKIN TAKİP...

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, Kayserispor’a konuk olacak. Siyah-Beyazlı ekip, bu mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı antrenman ile sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmanı İkinci Başkan Hüseyin Yücel de izledi. Yaklaşık 1,5 saat süren ve teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Ajax maçında forma giyen futbolcular salonda yenilenme çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer oyuncuların pas ve 5’e 2 pas çalışmasıyla başladıkları idman, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Haberin Devamı

KARTAL’DA MUSRATİ ŞOKU

Beşiktaş’ta Ajax maçında sakatlanıp oyunu tamamlayamayan Al Musrati’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın 26 Eylül 2024 tarihinde UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax ile oynadığı müsabakada, sol kasığında hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Al Musrati’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Al Musrati’nin tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” ifadelerine yer verildi. Böylece, Al Musrati’nin Kayserispor deplasmanında takımdaki yerini alamayacağı kesinleşmiş oldu. Libyalı oyuncunun sahalara ne zaman döneceği ise merak konusu oldu. Musrati’nin Kayserispor maçının ardından Frankfurt mücadelesinde de takımdaki yerini alamayacağı, önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Gaziantep deplasmanına yetiştirilmeye çalışılacağı bildirildi.

Beşiktaş yıldızlarıyla kazanmaya devam ediyor Tek hedef galibiyet

GABRİEL PAULİSTA’DAN TAKIMA MESAJ...

Kara Kartal’da hem ileride hem de geride kötü performans gösterdiği Ajax maçında her şeye rağmen ayakta kalan Brezilyalı stoper Gabriel Paulista olmuştu. Sambacı, zaman zaman takım arkadaşlarıyla da tartışıp onları maça motive etmeye çalışmıştı. Tecrübeli yıldız dün de sosyal medyadan paylaşım yaparak, “Bir sonraki mücadele için olumlu düşünelim” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ