Beşiktaş yıldız futbolcu için Chelsea’yi bekliyor! Transferde yeni iddia

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip, Chelsea'nin yıldız futbolcusunu kadrosuna katmak için İngiliz ekibini bekliyor. İşte transfer haberinin detayları...

Beşiktaş yıldız futbolcu için Chelsea’yi bekliyor! Transferde yeni iddia

Kadrosuna; Felix Uduokhai, Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Cher Ndour, Emirhan Topçu ve Can Keleş’i katan Beşiktaş Yönetimi, şimdi gözünü sağ kanat transferine çevirdi.

Haberin Devamı

HEDEF ANGELO

Siyah-Beyazlılar’ın bu bölge için düşündüğü ilk isim, Angelo Gabriel. 19 yaşındaki Brezilyalı ve kulübü Chelsea ile kiralama konusunda anlaşma sağlanmış olmasına karşın teknik direktör Enzo Maresca’nın bu oyuncunun kalıp kalmayacağı konusunda henüz karar vermemiş olması ve satın alma opsiyonu konusundaki anlaşmazlık, transfer sürecinin uzamasına yol açtı.

Beşiktaş yıldız futbolcu için Chelsea’yi bekliyor Transferde yeni iddia

Chelsea’den haber bekleyen Beşiktaş’ın kanat adayları listesindeki ikinci isim, Benfica’da forma giyen 31 yaşındaki Portekizli Joao Mario. Angelo transferi gerçekleşmezse Joao Mario ile masaya oturulacak.

YENİ İDDİA TİAGO DJALO

Djalo Kara Kartal’ın stoper transferi için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre yönetim, İtalya Serie A ekibi Juventus’tan Tiago Djalo’yla ilgileniyor. 24 yaşındaki stoper, geçtiğimiz ara transfer döneminde Juve’nin kadrosuna katılmıştı.

Haberin Devamı

5 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Piyasa değeri 12 milyon Euro olan oyuncuyu Juve, 5 milyon Euro bonservis bedeli ile renklerine bağlamıştı. Çizme basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, oyuncu için Juve’ye teklif sundu.

Beşiktaş yıldız futbolcu için Chelsea’yi bekliyor Transferde yeni iddia

YORUM YAZ