Beşiktaş yeni transferi Rafa Silva'nın maliyetini KAP'a bildirdi

Beşiktaş, transferini açıkladığı Portekizli yıldızı Rafa Silva ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp Silva'ya ödenecek yıllık ücreti de KAP'a bildirdi.

Beşiktaş görüşmelere başladığını açıkladığı ve İstanbul'a getirdiği yeni transferi Rafa Silva'nın transferini bitirdi.

Haberin Devamı

RAFA SİLVA'NIN MALİYETİ KAP'A BİLDİRİLDİ

Siyah-beyazlı kulüp Silva ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Beşiktaş ayrıca Portekizli yıldıza yıllık 6 milyon euro garanti ücret verileceğini açıkladı.

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva'in transferi konusunda, Oyuncu ile 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2026-2027 sezonu sonuna kadar üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya her sezon için 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Beşiktaş yeni transferi Rafa Silvanın maliyetini KAPa bildirdi

SÖZLEŞMEYE İMZAYI ATTI

Beşiktaş daha sonra Rafa Silva'nın Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel ile bir araya gelip sözleşmeye imza attığı anların fotoğraflarını paylaştı. Siyah-beyazlılar paylaşımında, 'Rafa Silva, kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan anlaşmayı İkinci Başkanımız Sayın Hüseyin Yücel ile bir araya gelerek imzaladı.' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Beşiktaş'ın yeni transferim Rafael Silva, dün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan Silva; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

Beşiktaş yeni transferi Rafa Silvanın maliyetini KAPa bildirdi

BEŞİKTAŞ'TAN RAFA SİLVA VİDEOSU

Beşiktaş ayrıca Rafa Silva için bir de video paylaştı:

YORUM YAZ