Beşiktaş yeni Pogba'nın peşinde! Anlaşma sağlandı, her an açıklanabilir

Süper Lig'de yarın Samsunspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, Van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda PSG'nin yıldız futbolcunu kadrosuna katmak üzere…

Beşiktaş yeni Pogba'nın peşinde! Anlaşma sağlandı, her an açıklanabilir

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yenerek sezon öncesi moral bulan Beşiktaş, yarın akşam ligin ilk maçında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Transfer çalışmalarını ara vermeden sürdüren Kara Kartal, PSG'nin yıldız oyuncusu ile anlaştı. İşte detaylar...

Haberin Devamı
Beşiktaş Kafilesi Samsun'da

AMİR, ÇAYKUR RİZESPOR'A KİRALANDI

Amir Hadziahmetovic daha önce Çaykur Rizespor'un ilgisine olumsuz yanıt verse de oyuncuyla bir kez daha görüşen yönetim sorunu çözdü. Boşnak futbolcu, kulübün de bu sezon yaşadığı yabancı sorununda önünü açmak için kiralık gitmeyi kabul etti. Karadeniz ekibi, Amir Hadziahmetovic'in maaşını karşılayacak ve 1 yıl kiralık olarak forma giydirecek.

YASİN İÇİN 7 MİLYON EURO İSTENDİ!

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş, üst düzey transferlerin yanına, kaliteli yerlileri de katmak için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa’nın gelecek vaat eden ismi Yasin Özcan için girişimlere başladı. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen, hem stoper hem de sol bekte verilen görevleri kusursuz olarak yerine getiren başarılı futbolcu için Kasımpaşa’nın kapısını çalan Beşiktaş Yönetimi’ne yüklü bir fatura çıktı. Lacivert-beyazlıların, Yasin için ilk etapta 7 milyon euro istediği, bunun düşürülmesi için çalışıldığı vurgulandı. Kasımpaşa’nın diğer önerisi ise takas oldu. Yasin’i verip Muleka ile birlikte para almak isteyen lacivert-beyazlılara olumsuz yanıt verildi. Beşiktaş’ın Muleka’yı bırakmak istemediği dile getirildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş yeni Pogbanın peşinde Anlaşma sağlandı, her an açıklanabilir

NDOUR KARTAL OLUYOR

Amir Hadziahmedovic'i Rizespor'a kiralayan Beşiktaş, orta sahaya takviye yapıyor. Siyah Beyazlılar, Paris Saint Germain takımının genç oyuncusu Cher Ndour'u 1 yıl kiralık olarak kadrosuna katacak.

Beşiktaş yeni Pogbanın peşinde Anlaşma sağlandı, her an açıklanabilir

İMZA AN MESELESİ!

DHA'nın haberine göre; Fransız kulübüyle ve Ndour ile hemen hemen her konuda anlaşan Beşiktaş, önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirecek. İtalyan vatandaşı olan Ndour, 20 yaşında ve geçen sezonun ikinci devresini Braga'da kiralık olarak geçirdi.

Beşiktaş yeni Pogbanın peşinde Anlaşma sağlandı, her an açıklanabilir

YORUM YAZ