Beşiktaş ve Trabzonspor transferde karşı karşıya! Stefan Savic bombası

Trabzonspor'un savunmaya çok istediği Stefan Savic için Beşiktaş da devreye girdi. Kulübü Atletico Madrid, bonservis istemiyor. Savic ise 4 milyon Euro maaş talep ediyor. Karadağlı futbolcu, indirime giderse transferin gerçekleşme ihtimali hayli yüksek...

Beşiktaş ve Trabzonspor transferde karşı karşıya! Stefan Savic bombası

Beşiktaş gelecek sezon stoper bölgesine tecrübeli ve yıldız bir transfer yapmak istiyor. Ara transferde kadroya dahil edilmek istenen Atletico Madrid’li Stefan Savic, yeniden gündemde. Ocak ayında hem maaş hem de imza parası istekleri yüksek bulunan 33 yaşındaki stoperle bir kez daha temasa geçildi.

Haberin Devamı

Bu kez oyuncunun taleplerini azaltması halinde girişimler hızlandırılacak. Karadağlı futbolcunun, İspanyol ekibiyle bir yıllık daha kontratı bulunuyor. Atletico cephesi bonservis bedeli talep etmiyor, Savic ise 4 milyon Euro civarında bir maaş istiyor. Bu rakam Kara Kartal tarafından yüksek bulunurken, pazarlıklar devam edecek.

TRABZONSPOR DA İSTİYOR

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor da Stefan Savic transferinde ısrarcı. Karadeniz ekibi, yıldız futbolcuyu bir süredir takibe almış durumda.

Beşiktaş ve Trabzonspor transferde karşı karşıya Stefan Savic bombası

SEZON PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezon 33 resmi karşılaşmada oynayan 1.87 boyundaki savunmacının İspanyol kulübüyle 1 yıl kontratı kaldı. Ancak Atletico Madrid’in bonservis konusunda Savic’e kolaylık sağlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

BERGHUİS YÜKSEKTEN UÇUYOR

Beşiktaş Yönetimi Rachid Ghezzal ile sözleşmesinin bitimiyle birlikte yollarını ayırırken artık sağ kanada yapılacak takviye için kolları sıvadı. Federico Bernardeschi dışında Kara Kartal’ın son transfer dönemlerinde gözdesi halinde gelen Steven Berghuis’ın adı yeniden masaya geldi. Ajax ile 1 senelik kontratı kalan 32 yaşındaki futbolcu, 2.5 milyon Euro’nun üzerinde bir maaş talep ediyor. Beşiktaş ise bu rakamı ödemeye sıcak bakmıyor. Kulüp konusunda pürüz neredeyse kalmazken, oyuncunun ikna edilmesi bekleniyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor transferde karşı karşıya Stefan Savic bombası

ALMAN BASININDAN YENİ İDDİA

Alman basınında yer alan haberlere göre Siyah-Beyazlılar, Bundesliga ekiplerinden Köln’ün orta sahası Dejan Ljubicic’i kadrosuna katmak istiyor. Kulübüyle bir senelik daha kontratı bulunan 26 yaşındaki oyuncunun, menajerler vasıtasıyla temas kurduğu bildirildi. Bu sezon 27 maçta 2 asist yapan Avusturyalı, Avrupa’dan başka takımlarla da görüşüyor. Fakat Beşiktaş Yönetimi’nin, Dejan Ljubicic için henüz bir temasının olmadığı öğrenildi.

YORUM YAZ