Beşiktaş gözünü Süper Lig'in yıldızına çevirdi! 5 yıllık sözleşme önerilirdi

Gelecek sezon transfer çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş, gözünü Süper Lig ekibinde forma giyen yıldız futbolcuya dikti. Öte yandan oyuncuya 5 yıllık sözleşme önerildiği kaydedildi.

Beşiktaş gözünü Süper Lig'in yıldızına çevirdi! 5 yıllık sözleşme önerilirdi

Son olarak takımın başına Giovanni van Bronckhorst'i getiren Beşiktaş, transferde hızı yükseltti. Siyah-beyazlı ekibin kurmayları, Süper Lig'in yıldız futbolcusunu listeye aldı. 

Haberin Devamı

SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE BRAD FRİEDEL GELİYOR

Teknik direktörlük koltuğuna Giovanni van Bronckhorst’u getiren Beşiktaş’tan, sportif direktörlük hamlesi de yolda. Bu mevki için bir süredir arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, ABD’li Brad Friedel ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bir dönem Galatasaray formasını da terleten eski kalecinin kısa süre içinde İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Futbolculuk döneminde Galatasaray’ın 1995- 96 sezonunda kalesini koruyan Brad Friedel, aktif kalecilik kariyerini 2011’de Tottenham’da sonlandırmıştı. Hemen ardından Tottenham’da görev almaya başlayan Friedel, 2011-15 arası Gençlik gelişim performans merkezi çalışanı oldu. Sonrasında ise yine Londra ekibinde 1 yıl kadar da Pazarlama ve Yönetim departmanında çalıştı. 2016- 17’de ABD U19 Takımı’nı çalıştıran Friedel, sonrasında ise New England takımını çalıştırsa da 2 sezonun ardından görevinden ayrıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş gözünü Süper Ligin yıldızına çevirdi 5 yıllık sözleşme önerilirdi

PORTEKİZ’DEN ANDRADE İDDİASI

Avrupa basınından Beşiktaş’ın transfer listesindeki oyunculara dair haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Portekiz’in prestijli gazetelerinden A Bola’ya göre Siyah-Beyazlılar, Qarabağ forması giyen Leandro Andrade için transfer görüşmelerine başladı. Leandro Andrade’nin sözleşmesinde 4 milyon euroluk serbest kalma maddesi var. Başarılı oyuncu sağ kanatta oynuyor.

BEŞİKTAŞ, PAŞA’DAN YASİN’İ İSTEDİ

Beşiktaş, Kasımpaşa’nın 2006 doğumlu stoperi Yasin Özcan’ı bitirmek üzere... Sol bekte de oynayabilen genç savunmacı için izleme komitesi sezon boyunca takip edilen maçlardan olumlu bir rapor çıkarıp bunu yönetime sunmuştu. Yasin Özcan ile de görüşen Kartal, oyuncunun kulübüyle de bonservis için pazarlığa girişti. Kasımpaşa’dan onay alındıktan sonra Yasin’le de masaya oturacak olan yönetimin genç oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Beşiktaş gözünü Süper Ligin yıldızına çevirdi 5 yıllık sözleşme önerilirdi

2022’DE A TAKIM’A ÇIKTI

2022 yılında Kasımpaşa Futbol Akademisi’nden A Takım’a yükselen genç oyuncu, süre almaya başladığı 23-24 sezonunda takımıyla toplam 39 maça çıktı ve 2 gol ve 1 asistlik istatistiği hanesine yazdı.

YORUM YAZ