Beşiktaş, Cher Ndour ile yollarını ayırdı! Yeni takımı açıklandı...

Beşiktaş, sezon başında PSG'den kiraladığı Cher Ndour'un sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Daha sonrasında Beşiktaş Kulübü, resmi hesaplarından da ayrılığı paylaştı.

Süper Lig'de ara transfer dönemiyle birlikte kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, yabancı kontenjanında yer açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Sezon başında Ligue 1 ekibi PSG'den kiralanan İtalyan orta saha oyuncusu Cher Ndour'un sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Beşiktaş, Cher Ndour ile yollarını ayırdı Yeni takımı açıklandı...

Bu arada Cher Ndour'un yeni adresi Fiorentina oldu. İtalyan ekibin 20 yaşındaki futbolcu için Paris Saint-Germain'e 5 milyon euroluk bonservis bedeli ödediği ortaya çıktı. Ayrıca PSG bir sonraki satıştan yüzde 50 pay ile geri satın alma opsiyonuna sahip olacak.

Senegal asıllı İtalyan orta saha, 12'si Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası, 9'u UEFA Avrupa Ligi grup ve elemeleri olmak üzere toplam 22 müsabakada siyah-beyazlı formayı giydi. Ndour, bu süreçte 1 gol atıp 2 de asist katkısı sağladı.

Beşiktaş'tan açıklama

Beşiktaş Kulübü, resmi hesaplarından yaptığı açıklamada Cher Ndour ile yolların ayrıldığını açıkladı. Siyah-Beyazlılar'dan konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekildeydi:

Haberin Devamı

"Cher Ndour ile Yollarımız Ayrıldı

2024-25 sezonu başında kadromuza dahil olan profesyonel futbolcu Cher Ndour’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Cher Ndour’a kulübümüze katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Beşiktaş, Cher Ndour ile yollarını ayırdı Yeni takımı açıklandı...

Yeni adresi Fiorentina oldu

Beşiktaş'ın kiralık sözleşmesini feshettiği Cher Ndour, ülkesi İtalya'ya döndü. Fiorentina, Cher Ndour'u kadrosuna kattığını resmen açıkladı. PSG de yaptığı açıklamada İtalyan oyuncunun bu kez bonservisiyle birlikte Fiorentina'ya transfer olduğunu belirtti. 

YORUM YAZ