Beşiktaş anlaşmaya vardı! Rafa Silva ve İmmobile'den sonra bir bomba daha

Transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcularla dikkat çeken Beşiktaş, yerli oyuncu rotasyonunu da güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar geçen sezon Süper Lig'de dikkat çeken performansa imza atan futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Beşiktaş anlaşmaya vardı! Rafa Silva ve İmmobile'den sonra bir bomba daha

Geçen sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, bu sezon güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gabriel Paulista, Rafa Silva ve İmmobile'yi transfer ederek kadrosunu güçlendiren Kara Kartal, geçen sezon Süper Lig'de forma giyen genç futbolcuyla da anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

IMMOBILE ŞOVA BAŞLADI

Kara Kartal’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Slovenya kampındaki yeni sezon hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından dün sabah yaptığı antrenman ile devam etti.

Beşiktaş, Slovenya'da çalışmalarını sürüyor

İlk 20 dakikası basına açık yapılan idman, yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü. İdmanı, yöneticiler; Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba da takip etti.

Beşiktaş anlaşmaya vardı Rafa Silva ve İmmobileden sonra bir bomba daha

HALLER LİSTEDE

Sözleşmesi sona eren Cenk Tosun’la yollarını ayıran ve Vincent Aboubakar ile Jackson Muleka’yı da yollamanın hesaplarını yapan Siyah-Beyazlılar, Almanya Bundesliga ekibi Dortmund’dan Sebastien Haller’i de renklerine bağlamak istiyor. Yönetim, Fildişi Sahilli golcüyle birlikte pivot santrfor açığını da kapatmayı amaçlıyor. 30 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro talep eden Dortmund’la görüşmeleri hızlandıran idareciler, Muleka ve Aboubakar’ı satıp, elde edilecek bütçeye ek yaparak Haller’i almayı amaçlıyor. Dortmund’dan ayrılık için gün sayan Haller de kulüplerin anlaşması halinde Kartal’a sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş anlaşmaya vardı Rafa Silva ve İmmobileden sonra bir bomba daha

CAN KELEŞ'LE ANLAŞMA TAMAM

Beşiktaş'ın transfer taarruzu sürüyor... Siyah-beyazlı kulüp, Süper Lig'e veda eden Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş ile anlaşmaya vardı. Sports Digitale'de yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, kırmızı-siyahlı kulübe 2 milyon euro bonservis bedeli + başarı bonusu teklif etti.

Beşiktaş anlaşmaya vardı Rafa Silva ve İmmobileden sonra bir bomba daha

9 GOLE DİREKT KATKI

Süper Lig'de geçen sezon 35 maçta süre alan 22 yaşındaki futbolcu, 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ