Barcelona'dan Beşiktaş'a bomba transfer: Görüşmeler başladı! Kartal avantajı kaptı

Beşiktaş, Katalan devi Barcelona’nın yıldızını transfer hedefleri arasına ekledi. Yönetim, 1,86’lık oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katabilir. Öte yandan Siyah-Beyazlılar, Portekizli orta saha oyuncusu için de Real Betis’e teklifini yaptı. Kartal, daha önce de gündeme gelen yıldız ismi bu kez renklerine bağlamakta kararlı. Beşiktaş'ın transfer gündemine dair tüm detayları mercek altına alalım...

Barcelona'dan Beşiktaş'a bomba transfer: Görüşmeler başladı! Kartal avantajı kaptı

Transfer çalışmalarında başarılı bir yol izleyen Beşiktaş, Real Betis formasını giyen William Carvalho’yu yeniden gündemine aldı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, oyuncunun La Liga’dan ayrılarak Süper Lig’in yolunu tutmaya olumlu baktığı kaydedildi. Kartal'ın asıl hedefi ise Barcelona'nın yıldızına Siyah-Beyazlı formayı giydirebilmek. Öte yandan takıma katılacak olan yıldızların yanı sıra gözden çıkarılan oyuncuların durumu da belli oluyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Geçen yaz ve ocak ayında Angola asıllı Portekizli futbolcu William Carvalho için Real Betis’in kapısını çalan Beşiktaş, oyuncuyu tekrar gündemine aldı. Oyuncu ikna edildi Elde edilen bilgilere göre, Real Betis artık oyuncuyu takımda istemiyor ve bu yüzden transfer bedelini değerlendirmeye açık. Beşiktaş, William Carvalho için Endülüs ekibine 4 milyon Euro’luk bir teklifte bulundu. Siyah-Beyazlılar’ın oyuncuya önerdiği sözleşme 2+1 yıllık olacak ve maaşı şu an Betis’te aldığından biraz daha düşük olacak. Müzakerelerin son aşamaya geldiği ve oyuncunun ikna edildiği öğrenildi.

Montero’ya yeni talip...

Beşiktaş forması giyen Francisco Montero’nun ülkesi İspanya’dan talipleri her geçen gün artıyor. Daha önce Alaves ve Espanyol’un devreye girdiği Montero için yeni bir iddia daha gündeme geldi. Savunmasına takviye yapmak isteyen Real Zaragoza’nın da 25 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği belirtildi. Ancak Montero’nun Beşiktaş’ta 1.5 milyon Euro’dan fazla kazandığı ve bu maaşın Zaragoza’ya transferi zorlaştırdığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Ante Rebic tamamını istiyor!

Beşiktaş’ta ülkesinde tedavisini tamamlayan ve iki gün önce Türkiye’ye dönen Ante Rebic hakkında karar verildi. Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Van Bronchorst’un kararı doğrultusunda Hırvat oyuncu A takım idmanlarına dahil edilmedi. Rebic, çalışmalarını takımdan ayrı olarak başka bir sahada sürdürdü. Ante Rebic, Beşiktaş’tan ayrılmak için maaşının tamamını talep ediyor.

Barcelonadan Beşiktaşa bomba transfer: Görüşmeler başladı Kartal avantajı kaptı

Hermoso yarışında artık Napoli yok!

Kadrosuna stoper transferi yapmak isteyen Beşiktaş birçok isimle ilgilenirken, Atletico Madrid ile sözleşmesi ile sona eren Hermoso da adaylardan biri olmuştu. Henüz herhangi bir takımla sözleşme imzalamayan oyuncunun transferi hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Napoli’nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen deneyimli oyuncunun, İtalyan devinin radarından çıktığı kaydedildi.

Barcelonadan Beşiktaşa bomba transfer: Görüşmeler başladı Kartal avantajı kaptı

Ostigard için pazarlık başladı

Kartal, savunmasını güçlendirmek için Napoli’nin Norveçli stoperi Leo Ostigard’ı kadrosuna katmak istiyor. Görüşmelerde 6 milyon Euro teklif eden Siyah-Beyazlılar, Napoli’nin 8 milyon Euro talebi karşısında pazarlıklarını sürdürüyor. Transferde aradaki farkı kapatmayı hedefleyen Beşiktaş, 24 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Barcelonalı yıldız için görüşmeler başladı

Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için Barcelona’nın Fransız stoperi Clement Lenglet’i transfer etmek istiyor. Katalan gazetesi Sport’ta yer alan habere göre, Beşiktaş, Barcelona’nın 29 yaşındaki Fransız stoperi Clement Lenglet’i transfer etmek için girişimlerde bulunuyor. Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekibi Aston Villa’da kiralık olarak geçiren Lenglet, Barcelona’ya geri döndü ancak kariyerine yeni bir takımda devam etmesi bekleniyor.

Barcelonadan Beşiktaşa bomba transfer: Görüşmeler başladı Kartal avantajı kaptı

Sözleşme feshi gündemde

Lenglet’in Avrupa’da forma giymeye devam etmek istediği, bu nedenle Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri reddettiği belirtildi. Beşiktaş’ın, Lenglet’in maaşının bir kısmını ödemeyi kabul etmesi halinde bu transferde avantajlı olabileceği ifade edildi. Barcelona, sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Fransız stoper Clement Lenglet’e sözleşme feshi önerisinde bulundu ancak bu teklif kabul edilmedi. Lenglet’in yeni bir takım bulamaması durumunda sözleşme feshinin son çare olabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Barcelonadan Beşiktaşa bomba transfer: Görüşmeler başladı Kartal avantajı kaptı

YORUM YAZ