Avrupa basını, Beşiktaş'ın yeni orta sahasını duyurdu! Adı ilk kez ortaya çıktı, büyük sürpriz...

2024-25 sezonunda Trendyol Süper Lig'in ilk maçında Samsunspor'u 2-0 mağlup ederek Süper Kupa zaferinden sonra taraftarını bir kez daha mutlu eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da devam ediyor. Kara Kartal, gündemine sürpriz bir orta saha oyuncusunu aldı. Avrupa basını, ismi Beşiktaş ile ilk kez anılan yıldız futbolcuyu açıkladı. İşte detaylar...

Avrupa basını, Beşiktaş'ın yeni orta sahasını duyurdu! Adı ilk kez ortaya çıktı, büyük sürpriz...

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle 2024-25 sezonuna iddialı giren ve ilk iki resmî maçında Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0, Trendyol Süper Lig'de ise Samsunspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Kara Kartal'ın, Kopenhag'da forma giyen orta saha oyuncusunu gündemine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

KADRODA DÜŞÜNÜLMEDİĞİ SÖYLENDİ AMA...

LUKAS LERAGER SÜRPRİZİ

Danimarka basınından Bold'da yer alan habere göre siyah-beyazlılar,  Lukas Lerager'i renklerine bağlamak istiyor. Haberde, bu transfer için Beşiktaş ve Kopenhag'ın temas halinde olduğu bildirilirken şu ifadelere yer verildi: "Christian Sorensen, Diogo Goncalves ve Khouma Babacar bu yaz veda edecek FC Kopenhag oyuncularının sonuncusu. Şimdi ise sırada Lukas Lerager olabilir.

Avrupa basını, Beşiktaşın yeni orta sahasını duyurdu Adı ilk kez ortaya çıktı, büyük sürpriz...

'ÇÖZÜLMESİ GEREKEN BİR ENGEL VAR'

Orta saha oyuncusu, bir süredir FC Kopenhag'ın 12 numarasında gözü olan Türk devi Beşiktaş ile diyalog halinde. Şu anda Lukas Lerager'in temsilcileri, bir anlaşmanın gerçeğe dönüşüp dönüşemeyeceğini araştırmak için kulüple somut bir diyalog içinde. Ancak olası bir anlaşmanın gerçeğe dönüşebilmesi için çözülmesi gereken bir engel var.

Haberin Devamı

BEKLEMEK ZORUNDA

Süper Lig'de en fazla 14 yabancı oyuncu kayıtlı olabiliyor, bu da Beşiktaş'ın Lukas Lerager'den önce başka bir yabancıyı göndermesi gerektiği anlamına geliyor. Bu da orta saha oyuncusunun şu anda bir tür bekleme pozisyonunda olduğu, ancak aynı zamanda transfer penceresi kapanmadan önce başka hangi seçeneklerin mevcut olduğuna da bakması gerektiği anlamına geliyor.

PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

Bold'un anladığı kadarıyla Beşiktaş ve FC Kopenhag arasında transfer ücreti konusunda somut bir diyalog yok ancak Lerager'in takımdaki durumu göz önüne alındığında bunun büyük bir zorluk olması beklenmiyor." 31 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusunun Kopenhag ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Lerager'in güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro

YORUM YAZ