MENÜ

Beşiktaş'tan transfer atağı! Son dakika transfer haberleri ( 24 Mayıs Perşembe )

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Taraftarlar hem gidecek hem de gelecek futbolcuları merakla bekliyor. İşte 24 Mayıs Perşembe son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

Beşiktaş'tan transfer atağı! Son dakika transfer haberleri ( 24 Mayıs Perşembe )

Vagner Love Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Tamer Tuna'ya sürpriz teklif! Talisca'nın ayrılmasının ardından yerine kim gelecek? Demba'ın Beşiktaş'tan istediği para belli oldu. Sözleşmesi sona eren Oğuzhan Özyakup'tan transfer açıklaması geldi. Şenol Güneş'in transfer raporu ortaya çıktı. İşte sıraladığımız tüm bu başlıkların cevabı ve daha fazlası sizler için hazırladığımız 24 Mayıs Perşembe son dakika Beşiktaş transfer haberleri'nde...

VAGNER LOVE EŞYALARINI TOPLADI! GİDİYOR...

Devre arasında Cenk Tosun'un yerine transfer edilen ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Vagner Love'ın transferini açıkladılar. Cenk Tosun'un ayrılmasından sonra, 2016/2017 sezonunun gol kralı olarak Beşiktaş'a gelen Vagne Love, beklentilerin altında bir performans sergilemiş, hatta birçok maçta ilk 11'e dahi girememişti.

Brezilya Radyosu ve Esporte Flamengo Gazetesi'nin haberine göre Brezilya Serie A'da 2'nci sırada bulunan Flamengo, eski golcüsü Vagner Love'yi tekrardan kadrosuna katmak istiyor. Hatta kırmızı-siyahlı ekip kadrosunda görmek istediği Love ile bir temas kurdu.

33 yaşındaki golcü oyuncu daha önce 2 farklı dönemde Flamengo forması giymişti. İlk olarak 2010 yılında Flamengo formasını taşıyan Love, 14 maçta 16 gol atma başarısı gösterirken, daha sonra 2012 yılında tekrardan giydiği forma altında 43 maçta 16 gol atmıştı.

TAMER TUNA'YA SÜRPRİZ TEKLİF!

Beşiktaş yönetimi bu sezon kaçan şampiyonluğu yardımcı hoca eksikliğine bağlıyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Tamer Tuna ayrıldıktan sonra bütün yükün Teknik Direktör Şenol Güneş’in omuzlarına bindiğini, tecrübeli çalıştırıcının çok önemli olmayan ayrıntılarla bile uğraşmak zorunda kaldığını düşünüyor. Deneyimli isim ile oyuncular arasında bir sünger görevi gören Tamer Tuna’nın, şampiyonlukta çok önemli payı bulunduğunu belirten yöneticiler, yeni sezonda bu eksikliğin mutlaka giderilmesi gerektiğine inanıyor. Onun için de şimdiden yardımcı hoca arayışlarına başlanmış durumda.

Her şey mümkün! Neden olmasın?

Akşam Gazetesi'nden Ömer Özarslan'ın haberine göre; Beşiktaşlı yöneticiler, ‘Tamer Tuna döner mi?’ şeklindeki sorulara, ‘Neden olmasın. Her şey mümkün’ cevabı veriyor. Yönetimin, Süper Lig’de hocalık yapmış Tuna’yı geri döndürmek için formülü de şu: “Şenol Hoca ayrılana kadar onun yardımcısı olarak göreve devam et. Şenol Hoca ayrıldıktan sonra da takımın başına sen geçersin.” Göztepe ile yolları ayıran Tuna’nın bu öneriye ne cevap vereceği bilinmiyor. Ancak Tuna’dan olumsuz yanıt gelse de Siyah-Beyazlı yönetim başka bir yardımcı hocayı mutlaka Güneş’in yanına koymayı planlıyor.

Alternatifler hazır durumda

Tuna’nın Bursaspor’a gitme ihtimali de bulunuyor. Başarılı çalıştırıcı Beşiktaş’tan gelen teklifi kabul etmezse yönetimin alternatifler hazır durumda. Gökhan Keskin, Yusuf Şimşek ve Feyyaz Uçar düşünülen diğer isimler arasında yer alıyor. Bu konudaki son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş verecek. Siyah-Beyazlı yönetim yeni sezon başlamadan bu sorunu mutlaka çözmek istiyor. Yardımcı takviyesi konusunda Teknik Direktör Şenol Güneş ile de fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

TALISCA'NIN YERİNE SON ADAY: BERNARD

Anderson Talisca'nın yerine 10 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'le yollarını ayırma kararı alan Bernard'ı listenin ilk sırasına yazdı. Kulübüyle sözleşmesi biten 25 yaşındaki yıldızın 2 milyon Euro imza parası ve yıllık 3 milyon Euro istediği, siyah-beyazlıların ise imza parası vermeden bu transferi bitirmeyi planladığı öğrenildi. Beşiktaş, Roma forması giyen 21 yaşındaki Gerson'u ise bu oyuncunun alternatifi olarak yedekte tutuyor.

Bernard kimdir?

Shakhtar formasıyla 29 maçta 10 gol kaydeden Bernard asıl mevkii sol kanat olmasına rağmen, sağda ve 10 numara pozisyonunda da oynayabiliyor.

Shaktar'da Bernard

156 MAÇ
28 GOL
8429 DK.

DEMBA BA'NIN FATURASI 34 MİLYON TL

Siyah-Beyazlılar’ın Demba Ba ısrarı devam ediyor... Sezonun ilk yarısını Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de kiralık olarak geçiren ve 13 maçta attığı 7 golle yıldızını parlatan 32 yaşındaki futbolcu için temaslar sürüyor.

Göztepe formasıyla Galatasaray karşısında çıktıkları maçın ardından, “Durumumla ilgili olarak Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’yle görüşeceğim” diyerek yeni rotasını Kara Kartal olarak belirleyen Senegalli oyuncunun, eski kulübü Shanghai Shenhua’dan gelen teklifin ardından kafası karışmıştı. Uzakdoğu ekibinin seneliği 4 milyon Euro’dan 2 yıllık anlaşma önermesinin ardından Beşiktaş Yönetimi’yle konuyu değerlendiren tecrübeli futbolcunun, bu teklifi öne sürerek, “3 milyon Euro’dan (17 milyon TL) 2 senelik kontrat isterim” dediği öğrenildi.

Ahmet Nur Çebi’yle görüşecek

Shanghai Shenhua’nın yüksek teklifine rağmen Çin’e geri dönmeye sıcak bakmayan Ba’nın, istediği mali şartların sağlanması halinde kariyerine Beşiktaş’ta devam etmeyi planladığı kaydedildi. Bonservisi elinde bulunan yıldız ismin, geleceği konusunda son olarak bu hafta içerisinde Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’yle bir görüşme gerçekleştirip kariyerini şekillendireceği bildirildi.

2 kez görev yaptı

Demba Ba’yla Beşiktaş’ın yolları ilk olarak 2014 yılında kesişmişti. İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den 6 milyon Euro karşılığında takıma kazandırılan Demba Ba, 2014-15 sezonunu 44 maçta 27 golle tamamlayınca dönem sonunda Shanghai Shenhua’ya 13 milyon Euro’ya satılmıştı. Önceki sezonun ikinci yarısında Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Ba, Kara Kartal’a geri dönerse Siyah-Beyazlılar’daki 3. dönemi olacak. (Orhan Yıldırım)

OĞUZHAN ÖZYAKUP'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Oğuzhan Özyakup geleceğiyle ilgili konuştu.

Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 6 sezonu geriden bırakan ve siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi bu yıl sona eren yıldız oyuncu, milli takım kampından NTV'ye konuştu.

Premier Lig başta olmak üzere birçok kulübün transfer listesinde olduğu iddia edilen Oğuzhan Özyakup, geleceğiyle ilgili açıklama yapmaktan çekinirken, "O konuyla ilgili gereken açıklamayı Başkanımız Fikret Orman yapacaktır" ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ RAPORU VERDİ! 4 TRANSFER

Beşiktaş’ta göreve 2015-2016 sezonunda gelen ve siyah beyazlı camianın hasret kaldığı başarıları ardı ardına elde eden teknik direktör Şenol Güneş, gelecek sezonun planlamasını hazırlamaya başladı. 2015-16 ve 2016-17’de şampiyonluğa ulaşan, geride kalan sezonu ise dördüncü sırada tamamlayan Kartal’ın hocası, tatile gitmeden önce yönetime raporunu iletti. Şenol Güneş’in forvet bölgesine iki, orta saha ve sağ kanada ise birer takviye talebinde bulunduğu öğrenildi. Tecrübeli hocanın listesinde göze çarpan en önemli nokta hücum hattıyla ilgili kısım oldu.

Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynayacak

Alvaro Negredo ve Vagner Love gibi isimlerden beklediği verimi bir türlü alamayan siyah beyazlılar, gelecek sezondan itibaren forvet bölgesini ‘baştan yaratmayı’ planlıyor. Beşiktaş formasıyla 43 karşılaşmaya çıkan Negredo, 15 gol ve 9 asistlik bir performansla sezonu bitirdi. Love ise büyük umutlarla gelmesine rağmen 13 maçta 4 gol bulabildi.

Transfer çalışmaları başladı

Orta saha ve sağ kanadı da güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş’ın, takımdan ayrılacak isimlerin durumuna göre transfer stratejisi konusunda değişikliklere de gidebileceği belirtildi. Ancak şu anda başkan Fikret Orman ve yönetimi çalışmalara başladı.

Demba Ba an meselesi

Geçmişte Beşiktaş forması giydiği dönemde büyük başarılara imza atmayı başaran Senegalli golcü Demba Ba’nın transferi önümüzdeki günlerde belli olacak. Beşiktaş’a dönmek istediğini menajerine bildiren Demba Ba, kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşecek ve maç başı ücrette anlaşma sağladığı takdirde yeniden siyah beyazlı formayı gitmeyece başlayacak.

Gökhan Töre kalıyor

Beşiktaş’ta ismi zaman zaman takasta kullanılacak futbolcular arasında geçen Gökhan Töre için Şenol Güneş’in ‘kesinlikle kalmalı’ şeklinde konuştuğu ifade edildi. Güneş’in, 1.5 sezondur sakat olan Töre ile ilgili, “Eğer istediğimiz seviyeye gelebilirse bizim için çok önemli bir oyuncu olur” ifadelerini kullandığı belirtildi. (Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ