MENÜ

Beşiktaş-Talisca flörtünde son dakika...

Beşiktaş'ın, Benfica'da forma giyen Anderson Talisca transferinde artık iş imzaların atılmasına kaldı.  Taraftarların merakla beklediği futbolcu yarın İstanbul'a geliyor.

Beşiktaş-Talisca flörtünde son dakika...

Fikret Orman, Benfica'lı yöneticilerle transferdeki son pürüzleri gidermek için masaya oturdu ve tüm şartlarda anlaşma sağlandı. Prensipte anlaşılan Benfica'lı futbolcu Anderson Talisca'nın ise yarın İstanbul'da olması bekleniyor.

Salı günü sağlık kontorlünden geçicek olan sambacı, daha sorna takımla çalışmalara başlayacak. Anderson Talisca'nın cuma günü Atiker Konyaspor ile oynanacak karşılaşmanın maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Orta sahada hücuma dönük olarak forma giyen Talisca, forvet arkasında '10 numara' pozisyonunda da oynayabiliyor. Anderson Talisca 1.91 boyunda sol ayağını kullanan süratli ve teknik bir oyuncu.

Beşiktaş'ın Jose Sosa'nın yerine transfer ettiği Talisca'nın Brezilya 23 yaşaltı milli takımında 4 kez forma giyip, 1 gol attı.

Talisca, Brezilya 20 yaşaltı takımında ise 2 kez maça çıktı. Brezilyalı oyuncu henüz ülkesinin A milli takımı ile resmi maç oynamadı.

Anderson Talisca, Benfica forması ile bugüne dek çıktığı 78 karşılaşmada toplam 20 gol atıp, 4 asist yaptı.

Orhan Yıldırım


Anderson Talisca kimdir?

Haberin Devamı
YORUM YAZ