MENÜ

Beşiktaş'ta Yaya Toure bombası

Kara Kartal'a menacerler aracılığıyla flaş bir isim önerildi: Yaya Toure... Manchester City ile kontratı sona eren 35 yaşındaki yıldızın 1+1 yıllık sözleşme üzerinden şartları araştırılıyor.

Beşiktaş'ta Yaya Toure bombası

Kadrosunda Pepe, Quaresma, Adriano gibi dünya yıldızlarını bulunduran Beşiktaş'ın gündemine son olarak Yaya Toure ismi girdi. Menacerler tarafından Siyah-Beyazlı kulübe teklif edilen 35 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu konusunda Başkan Fikret Orman ve ekibi, temkinli yaklaşıyor.

Manchester City ile sözleşmesi sona eren Toure’nin 1+1 yıllık sözleşme üzerinden şartları araştırılıyor. Kartal, hem oyuncunun maliyetine bakacak hem de ilerleyen yaşı nedeniyle detaylı incelemelerde bulunacak. Bu transferdeki en önemli nokta ise teknik direktör Şenol Güneş’in görüşü. Ancak tecrübeli hocanın onay vermesi halinde Toure için resmi temaslar başlayacak.

Çin ve Katar’ı istemiyor

Kariyerine Çin ve Katar’da devam etmek istemediğini söyleyen Toure, rekabetçi bir ligde futbol hayatını sürdüreceğini açıklamıştı. Atiba’yı bu sezondan itibaren kulübede tutmayı planlayan Beşiktaş’ta, Medel de Tosic’in yokluğunda çoğu zaman stoperde oynayacak. Toure, Siyah-Beyazlı formayı giymesi halinde orta sahanın yeni lideri olacak.

Beşiktaş'ta ilk transfer geliyor! Son dakika Bjk transfer haberleri

Haberin Devamı
YORUM YAZ