MENÜ

Beşiktaş'ta ilk transfer geliyor! Son dakika Bjk transfer haberleri

19 Haziran Salı son dakika Beşiktaş transfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki Beşiktaş kimleri transfer edecek. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta ilk transfer geliyor! Son dakika Bjk transfer haberleri

Beşiktaş'ta gidecek ve gelecek oyuncular büyük merak konusu. Özellikle Talisca'nın ve Tosic'in takımdan ayrılmasının ardından gözler diğer transferlere çevrildi. Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve transfer komitesi çalışmalarını sürdürüyor. İşte 19 Haziran Salı son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

DORUKHAN KAMPA KATILIYOR!

Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz Beşiktaş ile anlaşmaya varmıştı.

TR24'ten Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Beşiktaş'ın yeni transferi Dorukhan Toköz 21 Haziran Perşembe günü siyah-beyazlı takımın kampına katılıyor.

Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Dorukhan Toköz için resmi açıklama İstanbul'a geldikten sonra belirlenen bir tarihte yapılacak.

Eskişehirspor altyapısında yetişen 22 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon 32 maçta 1 gol atmıştı.

RAFAEL'DE SON DAKİKA

Lyon ile sağ bek Rafael için 4.5 milyon euro civarında başlayan pazarlıkta makasın yavaş yavaş daraldığı ve Fransızların Beşiktaş'ın istediği seviyelere gelmek üzere olduğu öğrenildi.

2 hafta süren görüşmelerin ardından bonservis ücreti 3 milyon euro'ya kadar inerken Beşiktaş yönetiminin 2.5 milyon euro bandına çektikten sonra KAP'a bildirim yapması bekleniyor.

Arada tek pürüz ise Lyon'un sonraki satıştan pay istemesi..

Bu payın yüzdesi konusunda son detayların giderilmesinin ardından Rafael resmen Beşiktaşlı olacak..

Bu arada yıllık 2 milyon euro'ya yakın bir ücret üzerinden 5 yıllık sözleşme önerilen 27 yaşındaki futbolcunun da kontratı kabul ettiği öğrenildi.

Lyon'da oynayan eski Beşiktaşlı Marcelo'nun da transferde etkili olduğu ve Rafael'e Türkiye ile Vodafone Park hakkında bilgi aktardığı belirtildi.

VIDA'YA ADA'DAN TALİP VAR!

Sabah Gazetesi'nden Uğur Çem'in haberine göre; Şampiyonlar Ligi'nden uzak geçireceği yeni sezon öncesi takım bütçesini düşürecek olan Beşiktaş'ta Domagoj Vida'nın Rusya performansı yüz güldürdü.

Dünya Kupası'nda Hırvatistan formasıyla 90 dakika oynadığı Nijerya maçında geçer not alan tecrübeli stoperin, özgüvenli futbolu ve savunmadaki uyumu İngilizlerin de dikkatini çekti. Ada'dan ismi açıklanmayan bir kulübün menajerler aracılığıyla futbolcunun durumu hakkında bilgi topladığı ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi.

Yıllık 3 milyon Euro alıyor

Geçen sezon devre arasında Dinamo Kiev'den bonservissiz gelen 29 yaşındaki savunma oyuncusu Vida'nın, siyah-beyazlı kulüp ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Yıllık 3 milyon Euro kazanan Vida için cazip bir teklif gelmesi halinde Beşiktaş yönetiminin satışa sıcak bakacağı kaydedildi.

MANUEL FERNANES'E YAKIN MARKAJ

Beşiktaş Lokomotif Moskova ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Fernandes'i transfer etmeye çalışıyor. Yönetim Rus kulübü ile temaslarını sürdürürken Portekiz Milli Takımı'nda bulunan Pepe ve Quaresma'nın Fernandes'i yakın markaja aldığı ortaya çıktı. 2 oyuncu transferi hızlandırmak için çaba sarfediyor.

O da çok istiyor

Fernandes'in de Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği belirlenirken Siyah-Beyazlı kulübün Lokomotif Moskova'yı ikna etmesini beklediği gelen bilgiler arasında. (Takvim)

ORKAN ÇINAR BEŞİKTAŞ'TA KALACAK

Geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen Orkan Çınar'ın takımda kalacağı öğrenildi.

Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetimle yaptığı görüşmede, "Ona ihtiyacım olacak. Hazırlık kampında görmek istiyorum. Bu sezon Orkan'dan yararlanacağım" dediği öne sürüldü.

GUTI MADRID İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Bir süredir Beşiktaş'la adı anılan Guti Hernandez teknik direktörlük kariyerinde basamak atlamak için Real Madrid'de kalmayı tercih etti.

Siyah Beyazlılar'la görüştüğü belirtilen, hatta başkan Fikret Orman'ın onunla görüşmek için Madrid'e gittiği iddia edilen Guti, Real Madrid'le 2 senelik sözleşme imzaladı. Guti'nin çalıştırdığı genç takım pazar akşamı Kral Kupası finalinde Atletico Madrid'le karşılaşacak.

Öte yandan kulübün eski oyuncuları Raul ve Xabi ALonso da kulübün akademi yapılanması için görev alacaklar.

PEKTEMEK ÇİLEDEN ÇIKARDI!

Siyah-Beyazlı takımla bir yıl daha sözleşmesi bulunan, ancak geçen sezon toplamda yalnızca 702 dakika şans bulan Mustafa Pektemek gelen teklifleri tek tek geri çeviriyor.

Bu durum yönetimi çileden çıkardı. 1.6 milyon Euro yıllık ücreti olan 29 yaşındaki forvetle görüşmeyi planlayan Kartal, gelen teklifleri değerlendirmesini isteyecek.

TOLGAY ARSLAN GİTTİ GİDİYOR!

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan'ın durumu bu hafta netleşiyor. Bir süredir Siyah-Beyazlı takımın yıldız oyuncu için Kartal'ın kapısını aşındıran Stuttgart kulübünün rakamı 6.5 milyon Euro'ya çıkardığı öğrenildi.

Tolgay'ı mutlaka kadrosuna katmak isteyen Alman kulübünün bu hafta Beşiktaş Yönetimi ile bir araya gelerek yeni teklifi yapacağı öğrenildi. Yönetimin 6.5 milyon Euro'yu kabul etmesi bekleniyor. (Takvim)

LOVE GİDECEK! BURAK GELECEK...

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; golcü transferinde Çin’e giden Demba Ba ile anlaşamayan, Burak Yılmaz’da ise Trabzonspor’la bonservis pazarlıkları içerisinde olan Beşiktaş, Vagner Love ile yollarını ayırmak için çalışmalarına yoğunluk verdi. Menajeri aracılığıyla siyah-beyazlı yönetime haber gönderen Brezilyalı futbolcunun, bonservis konusunda kolaylık istediği belirlendi.

Flamengo’ya dönmek isteyen Vagner Love’un bonservisinde indirim yapılması halinde alacaklarının bir kısmından vazgeçebileceğini bildirdiği ortaya çıktı. 34 yaşındaki oyuncu için Brezilya kulübünden 4 milyon euro bonservis bedeli isteyen siyah-beyazlı yönetimin bu öneriye sıcak baktığı bildirildi.

2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Vagner Love ile yollarını ayırdıktan hemen sonra Burak Yılmaz transferini sonuçlandıracak olan Beşiktaş, Alvaro Negredo konusunda da umudunu korumaya devam ediyor. İspanyol golcüyle 1 yılı opsiyonlu 2 sezon daha kontratı olan siyah-beyazlılar, talibi çıkması durumunda İspanyol golcüye de bonservis konusunda kolaylık sağlayacak.

Yıllık 4 milyon 350 bin euro garanti ücret alan Negredo’yu göndermenin hesaplarını yapan yönetim en kötü ihtimalle 32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etmeye çalışacak. Beklentilere yanıt veremeyen İspanyol oyuncunun alacaklarına karşılık serbest kalmayı kabul edebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ