MENÜ

Beşiktaş'ta Giaccherini sürprizi!

Beşiktaş'ta Arda Turan transferi belirsizliğini korurken, Napoli'de forma şansı bulamayan ve teknik direktör Sarri'nin gözden çıkardığı Emanuele Giaccherini ismi gündeme geldi. Kanatlarda ve 10 numara pozisyonunda görev alabilen 32 yaşındaki İtalyan futbolcu için Trabzonspor'un da devrede olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta Giaccherini sürprizi!

Devre arasının ilk transferini Domagoj Vida'yı alarak gerçekleştiren Beşiktaş, Cenk Tosun'un olası ayrılığı sonrası hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Negredo'nun yanına bir forvet transferi yapacak Siyah-Beyazlılar'da Demba Ba, Cyle Larin ve Vagner Love gibi isimler ön planda yer alırken, Beşiktaş'la adı ciddi şekilde anılan Arda Turan transferinde de belirsizlik sürüyor.

Kartal'ın bilinen bu isimlerin dışında, İtalya'dan sürpriz bir isimle temasta olduğu ortaya çıktı: Emanuele Giaccherini...

İstanbul'a sıcak bakıyor

Napoli forması giyen 32 yaşındaki futbolcuyla menajerler aracılığıyla temasa geçilirken, Serie A'da fazla şans bulamayan İtalyan futbolcunun, İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın Arda Turan transferinden sonuç alamaması halinde, hücum hattının her yerinde görev alabilen futbolcuyla temaslarını sıklaştırması bekleniyor.

Trabzonspor da ilgileniyor

Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin 4 maçta forma verdiği Giaccherini 29 kez İtalya Milli Takımı'nın formasını giydi. Tecrübeli futbolcuyla Beşiktaş'ın yanı sıra, Trabzonspor da yakından ilgileniyor.

Tolga Kaplan


Ve Beşiktaş yıldızına kavuştu...

Haberin Devamı
YORUM YAZ