MENÜ

Beşiktaş'ta deprem! Mario Gomez...

Beşiktaş'ın haber beklediği golcü oyuncu Mario Gomez, Türkiye'ye dönmeyeceğini açıkladı.

Beşiktaş'ta deprem! Mario Gomez...

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta transfer gündeminin en önemli konusu, takımın gol kralı Mario Gomez'di. Bonservisi halen daha Fiorentina'da bulunan Alman golcü, sonunda beklenen açıklamayı yaptı: Türkiye'ye dönmeyeceğim...

"Sebebi tamamen politik olaylar"

Resmi Facebook hesabından İngilizce ve Almanca bir açıklama yapan Mario Gomez, Siyah Beyazlı taraftarlara şu ifadelerle veda etti:

"Benim için bu kararı vermek oldukça zor oldu ancak gelecek sezon o mükkemmel statta, müthiş Beşiktaş taraftarının önünde oynayamayacağımı üzülerek bildiriyorum. Bu kararı almamdaki tek etken, Türkiye'nin son zamanlardaki politik durumu. Kesinlikle başka hiçbir sebebi yok. Son birkaç günde gerçekten korkunç olaylar gerçekleşti. Umarım beni anlarsınız. Burada ailemle birlikte geçirdiğim mükkemel zamanlar için kulübe ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yaşadığımız mükemmel bir sene oldu. Umarım bütün bu politik sorunlar, kısa bir süre içerinde barışçıl bir şekilde çözülür. Yeniden Beşiktaş'ta oynayabileceğim bir ortamın oluşması benim en büyük dileğim. Geçen bir yılın ardından bu ülke ve Beşiktaş, benim kalbimde oldukça önemli bir yer edindi. Yeniden görüşmek dileğiyle.

Çok teşekkürler"

MARIO GOMEZ'İN BEŞİKTAŞ'TAKİ İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN


Jose Sosa, Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifini reddetti


Beşiktaşta deprem Mario Gomez...


Öte yandan Beşiktaş, resmi sitesinden bir açıklama yaparak, Alman golcüye teşekkür etti.

İşte o açıklama:

Kulübümüzden Açıklama
Geçtiğimiz sezon Beşiktaşımıza şampiyonluk yolunda büyük katkıda bulunan Mario Gomez'e verdiği hizmetten dolayı teşekkür eder; bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Saygılarımızla

Beşiktaş JK

Haberin Devamı
YORUM YAZ