MENÜ

Beşiktaş, Kenneth Omeruo ile anlaştı

Beşiktaş’ın Chelsea’nin genç stoperi Kenneth Omeruo ile ilgilendiği ortaya çıktı. Şenol Güneş’in de onay verdiği Nijeryalı savunmacı için İngiliz kulübü ile iyi ilişkiler içinde olan başkan Orman kiralık konusunda el sıkıştı.

Beşiktaş, Kenneth Omeruo ile anlaştı

Stoper arayışlarına dört koldan devam eden Beşiktaş’ın gizli bir operasyon içerisinde olduğu öğrenildi.

Arjantin’in Lanus takımında forma giyen Gustavo Gomez’i ana hedef olarak gören Siyah- Beyazlılar’ın, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’nın Chelsea’den kiralık oynattığı Kenneth Omeruo ile ilgilendiği ortaya çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş’in de onay verdiği 22 yaşındaki savunmacının transferi için İngiliz ekibi ile temasların başladığı ifade edildi. Demba Ba transferinde ‘Maviler’le ile yakınlık sağlayan başkan Fikret Orman’ın bu tranfseri bizzat yürüttüğü kaydedildi.


Pedro Franco Millonairos'a transfer oldu

KİRALIK BEDELİ ÖDENMEYECEK

Orman, geçen hafta Chelsea yetkilileri ile bir araya gelirken İngiliz ekibinin, Nijeryalı oyuncuyu geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kiralamak istediği ve bu nedenle Siyah- Beyazlılar’ın teklifine olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Omeruo’nun sadece yıllık kazancının karşılanmasını isteyen İngilizler, Beşiktaş’tan herhangi bir kiralama bedeli talep etmedi. Genç stoperin maliyetinin düşük olduğu, Beşiktaş’tan yıllık 1.1 milyon Euro civarında bir ücret alacağı kaydedildi.

Beşiktaş'ta gözler yine David Ospina'da

OYUNCU SATILIRSA GOMEZ DE ALINACAK

UEFA ile yaptığı Finansal Fair- Play anlaşması çerçevesinde oyuncu satmadan yeni futbolcu alamayan Siyah- Beyazlılar’da Kenneth Omeruo transferi kiralık kapsamında olduğu için sorun yaratmayacak. Nijeryalı stoperin yanı sıra bir oyuncu alınması için şartlar oluşursa Gustavo Gomez transferi de bitirilecek. Paraguaylı oyuncunun kulübü Lanus ile pürüzlerin giderilip transferin bitirileceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon başında Chelsea'den Kasımpaşa'ya kiralanan Omeruo, 26 maçta 1 gol atarken 11 de sarı kart gördü. (Habertürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ