MENÜ

Beşiktaş'ın Cristian Benteke teklifi kabul edildi!

Başkan ülke dışına çıktığı için Vodafone Arena’da yapılması planlanan belgesel sunumu iptal edilirken, Orman da transfer çalışmaları nedeniyle Ada’ya çıkarma yapmıştı.

Beşiktaş'ın Cristian Benteke teklifi kabul edildi!

İngiltere'nin önde gelen futbol kulüplerinden Chelsea ile masaya oturan ve Kenneth Omeruo transferini noktalayan Fikret Orman’ın daha sonra Benteke için Liverpool’la görüştüğü ifade edildi.

Teklifi kabul ettiler

Fikret Orman’ın 3.5 milyon euroluk kiralama teklifine “Tamam” diyen İngiliz yetkililer, son kararı oyuncunun vereceğini söyledi. Siyah-Beyazlılar Belçikalı forveti ikna etmeye çalışırken, bugün bu transferle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir.

Christian Benteke kimdir?

Klopp'la anlaşamadı

25 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon 47 milyon euro gibi müthiş bir rakama Liverpool'a transfer olmuş ancak Ekim ayında takımın başına geçen Alman teknik adam Jürgen Klopp'la bir türlü anlaşamamıştı.

Klopp döneminde formayı unutan Benteke, Mart ayında hocasını eleştirmiş ve "Liverpool'a gelmem sanırım hataydı. Brendon Rodgers benden faydalanmayı biliyordu ancak şimdi bu durum ortadan kalktı. 2012 senesinde İngiltere'ye geldiğimden beri Liverpool'da olduğu kadar hiçbir zaman bu kadar yedek beklememiştim." demişti.

Belçikalı oyuncu geçtiğimiz sezon tğm turnuvalarda 42 maça çıkmış ve 10 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.


"Vincent Aboubakar Türkiye'ye gelmeyecek"


Palace'ın teklifi güldürdü

Öte yandan Benteke'nin bir başka talibi olan Crystal Palace'ın teklifi Liverpool'u güldürdü. Palace'ın, "23.5 milyon pound veririz. Şampiyonlar ligine katılırsak 2.5 milyon pound daha veririz. Benteke maçların yüzde 70'inde oynayıp 20 gol atarsa, toplam olarak 7 milyon daha vermeye hazırız" teklifi Liverpool'u çok güldürdü!

Palace, Liverpool'un tavrı sonrası rotasını 35 yaşındaki deneyimli futbolcu Peter Crouch'a çevirdi.


Şenol Güneş ne demişti?


Haberin Devamı
YORUM YAZ