MENÜ

Beşiktaş hücum edecek

Beşiktaş’ta teknik ekip, derbi planını hücum üzerine kurdu. Oyunda başlama düdüğünün çalması sonrasında öğrencilerinden prese başlamasını isteyen teknik direktör Şenol Güneş; Babel, Quaresma, Talisca ve Cenk’ten oluşan 4’lünün etkisiyle 3 puana uzanmayı planlıyor.

Beşiktaş hücum edecek

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, bugün Galatasaray’la oynayacakları derbi öncesinde yıkım planını belirledi. Ligde 13 haftanın sonunda 6 puan gerisinde bulundukları rakibini Vodafone Park’tan eli boş göndermeyi planlayan başarılı çalıştırıcı, bu konuda takımın etkili hücum hattına güveniyor.

Dünkü idman öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda planını aktaran Güneş, öğrencilerinden başlama düdüğünün çalması sonrasında hemen prese başlamalarını ve karşılaşmayı dikine oynamalarını istedi. Geri bölgede görev yapacak olan Dusko Tosic ve Pepe’den oyunu maç boyunca geriden kurmasını isteyen 65 yaşındaki hoca, Tolgay ve Atiba’ya da karşılaşma boyunca orta alandaki kontrolü takımda tutması görevini verdi.

Cenk’ten özel istek

Takımın kanat hattında görevlendireceği Ricardo Quaresma ve Ryan Babel’den de maç boyunca sürekli yer değiştirmesini söyleyen Şenol hoca, bu isimlere sık sık ceza alanına girip Cenk Tosun’a pozisyon yaratmalarını iletti. Ek olarak Ryan Babel ve Anderson Talisca’dan da sık sık rakip kaleyi yoklamalarını da talep eden Güneş, takımın 1 numaralı golcüsü Cenk Tosun’a özgüven aşılayıp milli yıldıza kendisinden gol beklediğini ifade etti.

Barcelonalı futbolcular yeni arabalarına kavuştu

Tek önlem Gomis’e

Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, bu akşamki derbide Galatasaray’dan sadece 1 isme özel önlem alacak. Tecrübeli teknik adam, Sarı-Kırmızılılar’ın formda golcüsü Bafetimbi Gomis’e maç boyunca markaj uygulayacak.

Başarılı çalıştırıcı, Pepe’yi bu konuda görevlendirdi. Portekizli savunmacı, karşılaşma boyunca Galatasaray’ın yıldızına boş alan bırakmayıp adeta nefes aldırmayacak.

Beşiktaş-Galatasaray maç sonucu: 3-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ